Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bal oldalon az alsó bordám...

Bal oldalon az alsó bordám alatt 2-3újjal egy pontba fáj a hasam de ha leülök ha felállok ha mozgok ha levegőt veszek bármit csinálok olyan mintha belülröl tompa tárggyal nyomnánk tehát ilyen érzést kelt . mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jól körülírt a fájdalom helye, és más panaszod nincs, akkor hasfali izomhúzódásra tippelnék. Arrafele nemigen van beleken kívül más szerv. Nincs más panaszod?
2009. febr. 10. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:

nincs

azaz sima megfázás tehátcsak az orrom folyik de annak nem sok köze van ehez szerintem

2009. febr. 10. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
De lehet, ugyanis a vírusos fertőzések gyakran járnak gyomor-bélrendszeri tünetekkel. Viszont ebben az esetben sincs semmi teendőd. Ha belázasodsz, vagy a székleteddel lenne gond, akkor látogasd meg a háziorvost, vagy az ügyeletet.
2009. febr. 10. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

értem

köszönöm:d

akkor nincs mitől félnem mert lázam nincs meg semmi több tehát megnyugodtam

2009. febr. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!