Tegnap a bugyimban 2 kicsi vérfolt volt! De ma nem történt semmi sem. úgy értem nem menstruáltam. Akkor most nem is jött meg? Nem értem.
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 15:15
1/10 anonim válasza:
Még nem. De hamarosan számíthatsz rá. Mindig használj tisztasági betétet és egészségügyi betét is legyen nálad.
2/10 anonim válasza:
Még egyáltalán nem menstruáltál? Lehet, hogy nagyon rövid időn belül megjön.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem menstruáltam még :D csak tegnap volt a bugyimban 2 vérfolt nem nagy.
2011. febr. 9. 16:57
4/10 anonim válasza:
szerintem ez már menstruáció
az első nekem is kevés volt, egy hónap múlva meg már betét kellet, szóval szerintem készülj
5/10 anonim válasza:
Akkor hamarosan "nagylány" leszel =)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Most is hányingerem van..tegnap is volt hányingerem!Ez lehet menstruáció előtti jel?
2011. febr. 9. 17:17
7/10 anonim válasza:
ha még a kedved is rossz,és fáj a hasad,hátad esetleg a lábad is akkor nem sokára szamithatsz rá....grat;)amúgy ne nagyon örülj neki:))egy olyan 3-4 honap múlva majd elátkozod azt a napot amikor először megláttad még a bugyidon is azt a kicsi pöttyöt:)
8/10 A kérdező kommentje:
Igen mindenki ezt mondja de végülis én sem vártam annyira :D mivel nyáron ha fürödni szeretnék fürdőben tampon kell és én azt utálom :D
2011. febr. 9. 17:29
9/10 anonim válasza:
Tévedés! :D
Ez már az volt! Mindegy, hogy kevés, vagy sok. A vér az vér, úgyhogy megjött!!
(kivéve, ha esetleg csak átszakadt a szűzhártyád, bár az fájdalmas is, úgyhogy nem az volt)
Gratulálok!
Elmondhatod a barátnőidnek! :D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
De azóta h volt ez 2 kicsi vérfolt azóta nem volt meg úgy hogy betét kelljen!Akkor jövő hónapban fog megjönni?
2011. febr. 11. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!