Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonzavar? (Kérdésed túl...

Hormonzavar? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

a mensim nem rég jött meg és még nem állt be, nagyon szőrösödök pl:kiszedte a kozmetikus a szemöldökömet pár napra rá már vissza nőtt :( a bajuszomat szőkítette a kozmetikus 1 nap múlva kinőtt az új szőr ezért gyantázom itthon de 1-2 naponta hasam is szőrös :S nem értem ez normális??

pattanásaim is vannak bár nem annyi (nem sok)

ha hormon zavaros vagyok akkor mit kell tenni , milyen dokihoz menjünk?

2011. febr. 8. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

nem az a szőrnő vissza, amit kiszed a kozmetikus, hanem a többi szőrtüszőből kinövő

amúgy meg házidoki, majd ő elküld endokrinológushoz, ha szükségét érzi ;)

2011. febr. 8. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
ja úgy gondoltam rosszul fogalmaztam :S
2011. febr. 8. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is eléggé szőrösödöm, bár biztos vannak nők, akik nálam még jobban. Én arra fogtam, hogy inkább aput örököltem minden téren, és hát emiatt...

Szerintem nem kell egyből bepánikolnod. Ráadásul azt írtad, hogy csak nem rég jött meg, szóval a tested még csak most kezd el "változni" a hormonok miatt.

De ha tényleg nagyon aggódsz, akkor én is azt mondom, amit az előző válaszoló, hogy menjél el háziorvoshoz (vagy gyerekorvoshoz, mert feltételezem, még ahhoz jársz), és ő biztos tud neked ennél többet mondani. :)

2011. febr. 9. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!