Mitől késhet a menstruációja?
13. napja nem jött meg neki .
védekeztünk óvszerrel,de nem egyből húztuk fel (lifestyles ultra safe) és ki is vettem mikor elmentem(még rajtam volt) .
mitől késhet ilyen sokat ?
(most kezdett el dolgozni ezzel próbálom nyugtatni hogy a munkahelyi stressz,de hasztalan)
tudom hogy az előváladéktól teherbe eshet ,de elég valószínűtlen azért tartok egy picit.
"nem egyből húztuk fel"
Ha szabad érdeklődnöm,miért nem?Vagy akkor minek az óvszer?
Második!
Ő választ vár nem leteremtést, biztos fiatal, de ez hidd el jó lecke lesz nekik!!!
Teszteljetek, lehet kapni pl rossmannban, dm-ben is...
Lehet a munka miatt. Nekem egyszer egy sítábor miatt késett 2 hetet. Legalábbis az volt az egyetlen dolog, ami abban az időszakban történt velem, márpedig akkor még nem éltem szexuális életet, de már rendszeres volt a menszim, így baba nem lehetett, sem beteg nem voltam. Egyszerűen csak tudat alatt izgultam - mert amúgy semmi jelét nem mutattam -, és ez kihatott egy picit a hormonokra. Ennyi volt.
De ha már ennyit késik, és ti már szexeltek, akkor bizony érdemes tesztet venni, és akkor vagy megnyugodni, vagy megtenni a kellő lépéseket (nőgyógyász, szülők...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!