Mitől késik valakinek a menzesze? Lehet inluenza miatt is?
Figyelt kérdés
2-3alkalommal voltam együtt a párommal védekezés nélkül, de nem gondolom, hogy ez terhesség! Dec.31-én a sok idegeskedés miatt előbb jött meg 5-6 nappal, most meg 7napja késik. Jövő héten már uj p.érésnek kellene lennie, de még mindig nem jött meg.2011. febr. 5. 16:11
1/9 anonim válasza:
helló ha egyáltalán nem védekeztetek mi a garancia h nem vagy az?egyébként a stressztől is lehet.nekem is volt egy időben h 1 hetet is késett
2/9 anonim válasza:
3-400 ft egy terhességi teszt ;)
ja és gratulálok a picihez :D
3/9 A kérdező kommentje:
szia! Az a 2-3 együttlét "elosztva" volt a ciklusban.Nagyjából elején, közepén, végén! néha fájdogál a hasam, mintha megakarna jönni!!!! tavaly voltunk igy, de akkor terhesség lett, annyi külömbséggel hogy akkor rosszul lettem többször is most ilyen nincsen!!! nem érzem hogy terhes lennék, csak azért aggódom....
2011. febr. 5. 16:20
4/9 A kérdező kommentje:
ha addig nem jön meg akkor veszünk tesztet,az lesz az első!
2011. febr. 5. 16:21
5/9 anonim válasza:
Mitől késhet? Stressz, betegség, idegesség, hirtelen fogyás, na és a terhesség.
Egy tesztet mindenképp próbálj..
6/9 anonim válasza:
És a tavalyi terhességgel mi lett?
7/9 A kérdező kommentje:
késői terhességre (késői megtermékenyitésre)gyanakodott az orvos. a baba elment nem maradt meg!!! volt egy küret utána, ami rendbe is hozott ugy hogy görcsoldot sem kellett szednem, mikor megjött a menzeszem, előtte viszont nagyon sokat be kellett vennem mert szörnyen beteg voltam, szinte minden alkalommal!!!! most ez az előbb jön és késik dolog jelentkezett, amit nem értek!
2011. febr. 5. 17:57
8/9 anonim válasza:
tervezitek a gyereket? vagy miért szexeltek védekezés nélkül?
nem mellesleg, nem minden terhesség produkál ugyanolyan tüneteket...
9/9 A kérdező kommentje:
szeretnénk a közeljövőben! igaz még nem most, nem is tudom hogyan élem túl ha kiderül hogy ................más állapotban vagyunk!
2011. febr. 6. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!