Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér, sűrű váladék van a...

Fehér, sűrű váladék van a hüvelyemben és ezáltal a fehérneműmön is két napja. Nagyon zavaró. Ez a fehér folyás? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Néha egy picit viszketett is de megmostam magam többször is vízzel és segített.Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen sok. Zavar nagyon.. és félek, hogy párom ettől visszataszítónak tart a legközelebbi együttlétünkkor.

Volt már korábban is ilyen fehér váladékom de nem ennyi..

2011. febr. 5. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekből? A ciklus során változik a természetes hüvelyváladék, mennyisége és állaga, ez egyáltalán nem kóros és nem kell irrigálni sem miatta...ha viszket és megváltozott a mennyisége és az állaga is, akkor az gond lehet, nézed meg magad a nőgyógyászoddal...pláne, mivel nemi életet élsz, nem ártana az éves rákszűrésre sem elmenni!!!
2011. febr. 5. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Most úgy őszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitől bizony ellehet felejteni a régieket.

De azért köszi most megjegyzem.:D

2011. febr. 5. 13:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, lényeg, hogy nincs fertőzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :)

Kedves kérdező, nincs mitől félnünk:)

G@

2011. febr. 5. 13:48
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm G@ :D

Hát igen, így már jobb a dolog, de azért még zavaró..

Nekünk nőkenk azér' sok hülye dolgunk van..

2011. febr. 5. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:

"Most úgy őszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitől bizony ellehet felejteni a régieket.

De azért köszi most megjegyzem.:D"

ha nő vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetőd

2011. febr. 5. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:

"Szóval, lényeg, hogy nincs fertőzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :)

Kedves kérdező, nincs mitől félnünk:)

G@"

hát nem épp ezt írtam, úgyhogy a szövegértést sem ártana gyakorolni....HA VISZKET, MEGVÁLTOZOTT A MENNYISÉGE ÉS AZ ÁLLAGA, AKKOR IDEJE MEGLÁTOGATNI A DOKIT..

2011. febr. 5. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó! nem a te válaszodra válaszoltam azzal, hogy nincs semmi bajunk. nekem nem viszket, szóval nekem semmi bajom!!!! és ne becsmérelj azzal, hogy a szövegértést kéne gyakorolni!!!
2011. febr. 5. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Te azt írtad:

"most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekből? "

- Igen ez "kimaradt", mert nem emlékszek rá.

"ha nő vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetőd"- Ez hogy függ össze azzal, hogy Mindenre emlékeznem kéne a 8.-os biológia tananyagból? Attól még tisztába vagyok azzal, hogy változik a hülyeváladékozásom a menzesz előtt.

2011. febr. 5. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!