Fehér, sűrű váladék van a hüvelyemben és ezáltal a fehérneműmön is két napja. Nagyon zavaró. Ez a fehér folyás? Mit tehetek ellene?
Néha egy picit viszketett is de megmostam magam többször is vízzel és segített.Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen sok. Zavar nagyon.. és félek, hogy párom ettől visszataszítónak tart a legközelebbi együttlétünkkor.
Volt már korábban is ilyen fehér váladékom de nem ennyi..
Most úgy őszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitől bizony ellehet felejteni a régieket.
De azért köszi most megjegyzem.:D
Szóval, lényeg, hogy nincs fertőzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :)
Kedves kérdező, nincs mitől félnünk:)
G@
Köszönöm G@ :D
Hát igen, így már jobb a dolog, de azért még zavaró..
Nekünk nőkenk azér' sok hülye dolgunk van..
"Most úgy őszintén, ki a jó Isten emlékszik a 8.-os biológia tananyagra?:-)Lehet, hogy akkor tudtam, de azóta sok új tananyagot vettünk, amitől bizony ellehet felejteni a régieket.
De azért köszi most megjegyzem.:D"
ha nő vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetőd
"Szóval, lényeg, hogy nincs fertőzésünk, egészségesek vagyunk, ez csak egy biológiai folyamat.Hurrá :)
Kedves kérdező, nincs mitől félnünk:)
G@"
hát nem épp ezt írtam, úgyhogy a szövegértést sem ártana gyakorolni....HA VISZKET, MEGVÁLTOZOTT A MENNYISÉGE ÉS AZ ÁLLAGA, AKKOR IDEJE MEGLÁTOGATNI A DOKIT..
Te azt írtad:
"most komolyan nektek mind kimaradt a 8. biológia óra az életetekből? "
- Igen ez "kimaradt", mert nem emlékszek rá.
"ha nő vagy, van havonta egyszer egy 3-6 napos emlékeztetőd"- Ez hogy függ össze azzal, hogy Mindenre emlékeznem kéne a 8.-os biológia tananyagból? Attól még tisztába vagyok azzal, hogy változik a hülyeváladékozásom a menzesz előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!