Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség így kizárható?

Terhesség így kizárható?

Figyelt kérdés

Amennyiben megjött a menstruációm időben, a mennyisége is normális volt.(Igaz pcom-m van, tehát ez semmire nem garancia) A mellfeszülésem viszont nem múlt el teljesen, de lehet már csak az idegesség miatt képzelődöm.

A barátomat orálisan elégítettem ki, a kezemre került sperma és utána véletlenül hozzányúltam a nemi szervemhez a hüvelynyílás környékén. Előtte letöröltem papírzsebkenndővel, de még maradhatott rajta sperma.

Van okom aggódni? Inkább vegyek tesztet a biztonság kedvéért?

Köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 2. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy így teherbe eshettél, főleg, hogy a mensid is megjött normálisan. :)
2011. febr. 2. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
nem, tuti nem vagy terhes de hogy ne idegeskedj vegyél 1 tesztet szerintem
2011. febr. 2. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondolom! Csak sajnos a PCO miatt semmiben nem lehetek egészen biztos!
2011. febr. 2. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
PCO mellett amúgy sem egyszerű menet a teherbeesés sajnos.
2011. febr. 2. 14:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyelőre még csak gyanús vagyok, most vizsgálnak. Ezt az orvosom is mondta, de azért vigyázni kell, csodák mindig vannak :)

(Igaz még fiatal vagyok (21) nem tervezem jelenleg)

2011. febr. 2. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:

ha csak oda nyúltál a hüvelynyílás környékére akkor felmászott a sperma a puncidba??

Ami mellesleg a levegőn élet képtelenné válnak.

Szerintem esélytelen hogy terhes legyél..de egy teszt csak pár száz forint...sose árt ha megcsinálod legalább megnyugodsz :)

2011. febr. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!