Terhesség így kizárható?
Amennyiben megjött a menstruációm időben, a mennyisége is normális volt.(Igaz pcom-m van, tehát ez semmire nem garancia) A mellfeszülésem viszont nem múlt el teljesen, de lehet már csak az idegesség miatt képzelődöm.
A barátomat orálisan elégítettem ki, a kezemre került sperma és utána véletlenül hozzányúltam a nemi szervemhez a hüvelynyílás környékén. Előtte letöröltem papírzsebkenndővel, de még maradhatott rajta sperma.
Van okom aggódni? Inkább vegyek tesztet a biztonság kedvéért?
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre még csak gyanús vagyok, most vizsgálnak. Ezt az orvosom is mondta, de azért vigyázni kell, csodák mindig vannak :)
(Igaz még fiatal vagyok (21) nem tervezem jelenleg)
ha csak oda nyúltál a hüvelynyílás környékére akkor felmászott a sperma a puncidba??
Ami mellesleg a levegőn élet képtelenné válnak.
Szerintem esélytelen hogy terhes legyél..de egy teszt csak pár száz forint...sose árt ha megcsinálod legalább megnyugodsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!