SOS! Elfelejtettem bevenni 5 szem Tri regol tablettát. MI ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Az első kettőt bevettem utána kimaradt véletlenül 5 tabletta. Pontosan mi a teendő ilyenkor?Ma pecsételő vérzésem is volt. Akinek volt már ilyen kérem segítsen.2011. jan. 30. 19:26
1/7 anonim válasza:
ezt már sehogy nem tudod pótolni azért 5 az sok nem értem hogy felejthettél el ennyit
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg egy dbig nem lesz normális a ciklusod. Menj el nőgyógyászhoz. 5 szemet azért elég gáz dolog csak úgy elfelejteni.
3/7 anonim válasza:
Használd ki az alkalmat, dugasd meg magad valami csövessel, mert most tutira teherbe eshetsz! Van pofád fogamzásgátlót szedni, mikor annyi meddő nő van a világon?
Ha meg nem akarsz gyereket, ne repülj rá a f*szra...
4/7 anonim válasza:
Most miért bántjátok. Hisz gyerek még.
5/7 anonim válasza:
19 39 te mekkora egy csalódott kiégett undormány lehetsz
6/7 anonim válasza:
Használd ki az alkalmat, dugasd meg magad valami csövessel, mert most tutira teherbe eshetsz! Van pofád fogamzásgátlót szedni, mikor annyi meddő nő van a világon?
Ha meg nem akarsz gyereket, ne repülj rá a f*szra...
Ilyenkor csapódik le, hogy bezáratta a diliházakat az ex-kormány...
7/7 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket az orvosnak kell feltenni, nem teljesen névtelen, inkompetens embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!