Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ciki elmenni úgy a nőgyógyászh...

Ciki elmenni úgy a nőgyógyászhoz hogy nem vagyok ott "csupasz"? 15/L

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ugyan csupasz vagyok, de szerintem egyáltalán nem ciki! Mit gondolsz, amikor a 70-es, 80-as években még a szőrös punci volt a menő, akkor foglalkoztak vele a nőgyógyászok? :D Nem! :D Különben a doki nem azzal foglalkozik, hogy szőrös-e vagy nem, hanem az egészségeddel. Sőt, sok orvos inkább azon a véleményen van, hogy jobb, ha fedi egy kis szőr, mert az véd a fertőzésektől.

26/L

2011. jan. 31. 09:19
 12/12 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, és én sem borotválok. Nekem így jó, barátomnak is így jó, minek kínozzam magam az orvos miatt? Úgy is magasról tesz rá, hogy csupasz vagy nem.

És ez biztos. Voltam nőgyógyász mellett gyakorlaton, és az orvos sosem szólta le sem a csupasz, sem a szőrös puncit.

2011. jan. 31. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!