Mi történt? Sűrgős! Megijedtem = /
Egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy nagyon viszket odalent :/ másnapra már feldagadt (és 2oldalon 1-1 "csík" van ...olyan mintha tele lenne vmivel:/ feldagadt az egész) már ott tartok hogy nagyon fáj :/ nem tudok normálisan menni ,aludni :/...ja és vmi fehéres (kicsit csomós) váladék jön ki:S
(nőgyógyászhoz nem szték menni mert itt "állatok" az összes=( anyának sem szték még szólni :/ csak ha nem akar múlni:/
Mi lehet ez? Kérlek segítsetek!(esetleg mivel lehetne enyhíteni?)
Köszi!!!14/L
néger férfi orvos..hurrá:'(
meg nem szeretném ha anya bent lenne =(
és ha mondom anyának...neki is megkel mutatni..elvisz a háziorvoshoz..nekiis?:'( nem akarom:'(:'(:'(
de tuti azt mondja majd h mutasd meg:/
meg most arra gondoltam inkább elmegyek mamához...vigyen be ő:/ 1napot leigazol az orvos...nem fogja megtudni...:/
hnapra átgondolom:(
amúgy oda időpont kell?vagy hogymegy?:/
Figyelj csak, ne legyél buta, amikor túl leszel rajta, nevetni fogsz, hogy ennyire izgultál. Tényleg el kell menned, a doki megállapítja, hogy pontosan mi a baj és célzottan tud rá gyógyszert írni, ami pár nap alatt rendbe hoz.
"Anya, eljöhetnél velem nőgyógyászhoz, úgy érzem, valami nincs rendben odalent, jó?"
Nem kell megmutatnod sem anyukádnak (hisz tudja, hogy nem találsz ki ilyeneket, hogy orvoshoz mehess, segíteni meg úgysem tud), a háziorvossal meg nem is kell emiatt kontaktusba kerülnöd. A nőgyógyásztól pedig ne félj, csak városi legenda, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a vizsgálat, egyáltalán nem érzel semmit fizikálisan. Lelkileg pedig - az orvos dolga, hogy segítsen átlendülni a kezdeti nehézségeken, segít oldani a feszültséget. Maximálisan megbízhatsz benne. Egyébként neki is érdeke, hogy el tudj nála lazulni, különben nem tud megvizsgálni (a te esetedben lehet, hogy csak szemrevételez és egy kis pálcikával mintát vesz a váladékodból, tehát még "fel sem nyúl", de arra is lehetőség van, hogy először csak beszélgettek, s csak a második alkalommal néz meg).
Bátorság, hamar túl leszel rajta, ne izgulj!
Én is szűz vagyok és nagyon paráztam mikor el kellett menne a dokihoz, de baromi kedves volt. Komolyan egy pillanatra eszembe nem jutott, hogy úristen egy férfi itt ül előttem én meg félig meztelen vagyok. Végig a szemembe nézett, mikor beszélt hozzám, kedves volt, mindig elmondta mit fog csinálni. A végén mikor már felöltöztem és a leletet írta, tök aggódva megkérdezte, hogy jól vagyok-e nem fogok elájulni, mert nagyon úgy nézek ki? Mondtam neki, hogy nem semmi, bajom csak soha nem voltam még nőgyógyásznál és nagyon ideges vagyok. Erre rám vigyorgott és mondta, hogy hát pedig nem evett meg:)
Ja és az anyukák nem maradnak bennt a vizsgálaton! Bár én egyedül mentem, de láttam olyat aki hozzám hasonló korú volt és együtt ment be az anyukájával,de a doki kikísérte a folyosóra, amíg vizsgálta a lányt, aztán behívta, amikor már a papírokat intézték. Pedig ez SZTK volt, nem magánorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!