Vizelési inger és az alhasban lévő szúró fájdalom mi miatt lehet?
akkor leírom a következményeket egy rosszul vagy nem kezelt húgyúti fertőzésnél, hátha a helyes utat választja a kérdező
egyrészt a baktériumok szépen megtámadják majd a vesét + mivel nő vagy befertőzheted a hüvelyedet, lehet gyulladás szinte bárhol petefészkeknél, hüvelyedben, méhedben, kismedencénél....
alternatíva egy adag antibiotikum és a sok folyadék, nem csak kezeléskor, hanem megelőzéskor is
aki meg havonta elkap ilyen nyavalyát, az nem kezelte ki rendesen pl, nem szedte végig az antibiotikumot, nem ivott eleget, alapesetben is keveset iszik és/vagy nem feltétlen helyesek az intim tisztálkodási szokásai (pl túl sok szappan, vagy helytelen WC-papír használat)
egy hete tüneteid vannak, akkor már igencsak ajánlatos dokihoz menni..én legutóbb 1 tasak antibiotikumot kaptam és 2 nap múlva semmi bajom nem volt igaz én az első tünetek megjelenése után 3-4 órával már dokinál voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!