Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A cickafarkfűtől megjön a...

A cickafarkfűtől megjön a menzesz?

Figyelt kérdés
Helló...a kérdés pontosabban az, hogy lehetséges az hogy megjön tőle (mert már megjött) és pl egy napig van menzeszem (amig a tea hat) és utána elmúlik??? mondjuk a hasam görcsöl és a mellem is fáj, vagyis a menzsesz tünetei a tea előtt is megvoltak csak késett egy napot és egy ünnepség miatt már nem akartam h tovább késsen igy megittam a teát reggelre meg is jött de most meg már kevés van még mindig vér szinű tehát nem olyan mint ha múlana de nincs annyi mint ilyenkor szokott... Hozzászólás? :D valaki próbálta már ezt a teát? mi a tapasztalat?
2011. jan. 28. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogyne.
2011. jan. 28. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod amikor elkezdesz egy gyogynovennyel valamit kezelni, akkor azt rendszeresen kell, tehat nem eleg az, hogy egyszer megiszol 1 cseszevel.

Mindennap igyal meg ehgyomorra 1 cseszevel, s napkozben igyal csalanteat.

Ezt akar kura szeruen is vegezheted, amit tarthat 2 hetig, de 1 honapig is.

Egyebkent nem kellene ez miatt sokat idegeskedned, mivel nem feltetlen fontos, hogy mindig ugyanazon a napon jojjon meg a menszeszed. Tehat ha 2-3 napot kesett az meg termeszetes.

2011. jan. 28. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat de a lényegre sajnos nem kaptam választ...tehát ha megjön a teától és én nem iszom a teát tovább akkor el is múlik a menzesz???
2011. jan. 28. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
semmi köze a teának a menzeszedhez, véletlen egybeesés
2011. jan. 28. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Akar fiatal lanyrol van szo, aki hajlamos arra, hogy rendszertelenul menstrual, akar idosebb asszonyrol, aki a valtozas eveinek kozepen tart, esetleg ezt az idoszakot mar at is lepte, nagyon fontos mindenkinek, fiatalnak es oregnek, hogy alkalmasint megigyon 1-1 csesze cickafarkfu-teat.

Minden szempontbol a leheto legkedvezobben befolyasolja a noi medence szerveit."

A regi fuveszkonyvekben igy irnak errol a gyogynovenyrol, tehat nem veletlenul, hiszen gyogyito hatassal bir, gyogynoveny!

2011. jan. 28. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
ha a cickafarkfűtől megjönne a menzesz, akkor én folyamatosan menstruálnék ;)
2011. jan. 29. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!