Lehet a visszatérő hüvelygomba oka, hogy ezelőtt sose nyomtam fel a kúpot elég mélyre?
3 hete feküdtem le először a barátommal és azelőtt semmi bajom nem volt.Miután belém élvezett csípett a sperma és érzékeny volt a hüvelyem kb 1-2 napig és rá pár napra kezdett el előjönni a gomba.
Az előző kapcsolatomban kb szinte mindig ettől szenvedtem és egy kis condylomát is sikerült összeszednem.Kigyógyultam belőle,nem volt semmi bajom 1 évig,de most,hogy megint élek szexuális életet jönnek vissza a problémák:((((
Szedtél fogamzásgátlót? És a kapcsolatok között nem hagytad abba? Nincs összefüggés a szedés és a gondok között?
Nem lehet, hogy kikezelted magad, de a párodat viszont nem? Simán visszafertőzhet.
Biztos vagy benne, hogy gomba? Nem lehet, hogy a párodnak volt vmi fertőzése, és azt kaptad el?
Nem,nem hagytam abba a fogamzásgátló szedését,már 2 éve ugyanezt szedem.Miután én kigyógyultam a betegségből,többet nem érintkeztem az exemmel szexuálisan,mert nem akartam visszafertőződni és szakítottam vele.
Akivel most vagyok együtt,vele a múltkori volt az első együttlét.Azóta nem szexeltem vele,de mikor újra látom,viszem neki a Canesten krémet.
Biztos,hogy gomba volt,mert mióta használom a Canesten-t,elmúlt a viszketés és semmi baj nincs.De mi van,ha megint csípni fog a sperma és kezdődik elölről az egész?:(Mindig szörnyen csíp és a 2. menet már lehetetlen.
miért kell félni a kúp felrakásától ha nem vagy szűz?
én az vagyok mégis felteszem amennyire csak lehet
az egészség az első nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!