Amikor tampont használtam csak nagyon nehezen sikerült kiszednem. Hogy tudnám ezt megkönnyíteni?
Figyelt kérdés
szűz vagyok még és minivel próbáltam,feltenni nem volt nehéz(pedig azt olvasom h általában az nem szok menni) csak kihúzni nem tudtam pedig meg volt telve...de nagyon szeretnék azt használni mert sokkal kényelmesebb:)2011. jan. 27. 22:17
1/7 anonim válasza:
Talán még nem volt megtelve. Kicsit várnod kellett volna.
2/7 anonim válasza:
Nekem csak akkor megy nehezen ha nincs megtelve, bár én már nem vagyok szűz. Ha egy kicsit lazítasz és jobban szétteszed a lábad könnyebben kijön akkor is ha nincvs megtelve. Ha szűz vagy egyébbként szerintem csak minit használj, mert az kényelmes.
3/7 A kérdező kommentje:
de meg volt telve mert már ott a zsinór is olyan volt...de most megint megjött és nemtom merjek e azt használni mert mi van ha megint nem fog kijönni:S
2011. jan. 28. 21:34
4/7 anonim válasza:
o.b silk touch, ezen van egy réteg ami segíti a használatot.
igaz drágább mint a többi, de kezdőknek jobb.
5/7 anonim válasza:
Sztem az a gond, hogy mikor elkezded kihúzni, akkor az ott lévő izmok automatikusan picit rászorítanak, legalábbis én ezt szoktam érezni, akkor el kell lazulnod és picit erősebben húzni, aztán ha egy kicsit jött utána gond nélkül kicsúszik. Nekem legalábbis így szokott lenni. Én is szűz vagyok, de nekem a mini kevés volt már az elején is, sőt a normál is, egy ideje már supert használok, és minden gond nélkül kijön. Ha ez megnyugtat, mielőtt beteszed szorítsd az egyik tenyeredbe a tampont a másik kezeddel pedig ráncigáld meg pár erőteljes rántással a zsinórt, hogy tuti nem szakad-e. Ha akkor nem szakad el a zsinór, a kivételnél se fog és tuti hogy ki lehet húzni.
6/7 anonim válasza:
lazulj el,lehet hogy az izmaid nem engedtek teljesen el-
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)))
2011. jan. 31. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!