Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fájhatott ma a pisilés,...

Miért fájhatott ma a pisilés, és miért viszketett reggel a hüvelybemenet?

Figyelt kérdés

Reggel arra ébredtem, hogy viszket a hüvelybemenet. Bekentem Canestennel, azt most nem érzem, de lekopogom. Utána fájt, amikor pisiltem, mint amikor fel vagyok fázva, hogy pisiltem, és utána fájt a szeméremcsontnál, és olyan volt, mintha még mindig kellene. Tudjátok mire gondolok?

Aztán mostanra olyan, mintha elmúlt volna, de ezt is lekopogom. Mitől lehetett ez? Úgy vagyok vele, hogyha megint érzem, és jövő hétig nem múlik, akkor megyek vele dokihoz, csak azért mégis idegesít, mert most az utolsó két pisilésnél már nem éreztem, hogy fájna, és mióta bekentem reggel Canestennel, azóta nem is viszketett, nem éreztem.

Együtt lehetek ma a párommal óvszerrel? Árthat? Mi lehet/ett ez?

2009. febr. 5. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz,sztem Candida,de ne kenegesd össze-vissza,hanem majd az orvos megmondja mi van.

Óvszerrel szexelhettek,biztonságos,de meglehet,hogy neked fájni fog,mert ez is a tünete a candidánk.

2009. febr. 5. 18:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Két hónappal ezelőtt voltam dokinál, gombám volt, a Candida az egyenlő a hüvelygombával nem? Vagy az egy másik alfaja? Ha tovább is fáj, akkor elmegyek vele, de most nem jelentkezett délután már. Egyelőre, remélem nem is fog.

További válaszokat is várok!

2009. febr. 5. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Ez valószinüleg gombás fertőzés..Javaslom,hogy még kenegesd,abból nem lehet túl nagy baj.A szeretkezés a pároddal fájdalmas lehet neked,úgyhogy csak akkor ha végszükség van..:)ja és nagyon vigyázzatok hogy nehogy őis elkapja mert az nagyon kellemetlen tud lenni.Ha nem múlik egy hét után sem,irány az orvos.Valósziüleg az előző gombás fertözésed nem lett alaposan kikezelve,és visszafertözödtél,összeszedted valahol..gyógyulgass.
2009. febr. 5. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
1.válaszadó vagyok: ja,a candida egyenlő a hüvelygombával. Velem is az van,hogy kezeltem magam,de nem volt elég. Javaslom a diétát a kenőcs mellé,bár azt meg komolyan kell csinálni,hogy érjen valamit.
2009. febr. 5. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Remélem az, mert ma délután megint elkezdett fájni a pisilés, meg viszket is. Kenegetem Pimafucinnal, amit a doki írt fel még 2 hónappal ezelőtt, aztán jövő héten elmegyek.

Mostanában megint sok csokit ettem, meg nagyon ideges voltam múlt héten. Lehet így üt ki. Egyébként a szeretkezés tegnap nem fájt, lehet szerencsém volt.

2009. febr. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!