Mitől lehet az h 2-3 napja lényegesen jöbb a fehérfolyásom?
Figyelt kérdés
Késik a mensesem, de ez nálam "normális". Lehet h elkaptam valami fertőzést?2009. febr. 5. 16:46
1/5 A kérdező kommentje:
az ott több akar lenni és nem jöbb
2009. febr. 5. 16:47
2/5 anonim válasza:
Nekem menses előtt 2-3 nappal menetrendszerűen több szokott lenni, és nálam nem fertőzés. :) De mindenkinek mások a „tünetei”... :)
3/5 anonim válasza:
hogyhogy normális az,hogy késik?még nem állt be?mi az a több?mennyire sok?ilyen adatokra szükség lenne.
mindenesetre beszélj anyukáddal(gondolom gyerek vagy,ha nem elnézést),és esetleg menj el nődokihoz.
4/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
még abszolút nem állt be pedig már 3éve megvan
voltam dokinál 2szer cysztával az elmúlt egy évben.
Ugye ez nem lehet az?
amúgy nem szoktak ilyen tüneteim lenni menstruáció elött.
2009. febr. 5. 19:52
5/5 anonim válasza:
Hello.
Tudom érdekes amit írok, de úgy gondolom megosztom veled. 18éves vagyok és 12 éves korom óta megvan.
Nemtudom élsz-e szexuális életet, de ha igen, akkor az elélvezés után keletkezik ilyen fehérfolyás (nem kevés), és az rendszerint később távozik kis adagokban. Ezenkívül előidézheti az önkielégítés is, ha amúgy nem vagy rá hajlamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!