Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mioma Embolizáció? Mire...

Mioma Embolizáció? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Kérem akinek volt már ilyen műtéte írja le, hogy hogy történt. Mennyi ideig tartott, fájdalmas volt e, és milyen gyorsan épült fel a műtét után.
2011. jan. 27. 08:37
1 2
 1/12 synergia válasza:
Ne félj van rá valami a barátnőm indonalt szedett és segitett neki, nézz utána.
2011. febr. 17. 14:16
 2/12 pikírt válasza:

Nem tudom aktuális e még, de itt egy link, itt sorstársak osztják meg tapasztalataikat, kérdezhetsz is, segítenek!

[link]

2011. márc. 2. 18:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. MÁr megvan a műtétem időpontja és ezen a fórumon fogok további segítséget kérni. Köszi.
2011. márc. 5. 10:26
 4/12 pikírt válasza:
Elöször én is itt kérdeztem, de az igazi válaszokat azon a linken kaptam meg,amit megadtam. De egyéni döntésed,tiszteletben tartom.
2011. márc. 5. 17:20
 5/12 pikírt válasza:
Na most belezavarodtam...Akkor mégis ott kérsz segítséget...
2011. márc. 5. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen igen! :) Ott fogok segítséget kérni. De neked volt ilyen műtéted?

Ha igen akkor tőled is kérdezhetnék? És köszönöm h írtál újra! Kicsit kevés az időm a kislányom mellett, de fogok ott is regizni mert muszály tudnom sok mindent.

2011. márc. 5. 23:05
 7/12 pikírt válasza:
Nekem laparoszkópos műtét van tervbe, csak a vérképem kell rendbe tenni.Viszont ezt az időt kihasználva 9-én megyek egy orvoshoz,aki végez embolizációs műtétet.Azon az oldalon egy nap alatt rengeteg információt megtudtam!Még én is csak kérdezek tőlük...
2011. márc. 5. 23:36
 8/12 pikírt válasza:
Szívesen válaszolnék Neked,de még én is kezdő vagyok ebben a témában.Írd meg a kérdéseid,és meglátod,jönnek majd a válaszok és tanácsok!Szorítok Neked!Tessék regisztrálni!Kitartást és jobbulást Neked!
2011. márc. 5. 23:39
 9/12 pikírt válasza:
Még mindig én vagyok, aki a linket küldte. Csak az lenne kérdésem,hogy ki fog műteni és hol?
2011. márc. 6. 10:04
 10/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a jókívánságokat és viszont kívánom! Engem Pécsett fog műteni Dr. Rostás Tamás. Két db. Miomám van sajnos elég rossz helyen.

2011. márc. 7. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!