Mioma Embolizáció? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Kérem akinek volt már ilyen műtéte írja le, hogy hogy történt. Mennyi ideig tartott, fájdalmas volt e, és milyen gyorsan épült fel a műtét után.2011. jan. 27. 08:37
1/12 synergia válasza:
Ne félj van rá valami a barátnőm indonalt szedett és segitett neki, nézz utána.
2/12 pikírt válasza:
Nem tudom aktuális e még, de itt egy link, itt sorstársak osztják meg tapasztalataikat, kérdezhetsz is, segítenek!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. MÁr megvan a műtétem időpontja és ezen a fórumon fogok további segítséget kérni. Köszi.
2011. márc. 5. 10:26
4/12 pikírt válasza:
Elöször én is itt kérdeztem, de az igazi válaszokat azon a linken kaptam meg,amit megadtam. De egyéni döntésed,tiszteletben tartom.
5/12 pikírt válasza:
Na most belezavarodtam...Akkor mégis ott kérsz segítséget...
6/12 A kérdező kommentje:
Igen igen! :) Ott fogok segítséget kérni. De neked volt ilyen műtéted?
Ha igen akkor tőled is kérdezhetnék? És köszönöm h írtál újra! Kicsit kevés az időm a kislányom mellett, de fogok ott is regizni mert muszály tudnom sok mindent.
2011. márc. 5. 23:05
7/12 pikírt válasza:
Nekem laparoszkópos műtét van tervbe, csak a vérképem kell rendbe tenni.Viszont ezt az időt kihasználva 9-én megyek egy orvoshoz,aki végez embolizációs műtétet.Azon az oldalon egy nap alatt rengeteg információt megtudtam!Még én is csak kérdezek tőlük...
8/12 pikírt válasza:
Szívesen válaszolnék Neked,de még én is kezdő vagyok ebben a témában.Írd meg a kérdéseid,és meglátod,jönnek majd a válaszok és tanácsok!Szorítok Neked!Tessék regisztrálni!Kitartást és jobbulást Neked!
9/12 pikírt válasza:
Még mindig én vagyok, aki a linket küldte. Csak az lenne kérdésem,hogy ki fog műteni és hol?
10/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a jókívánságokat és viszont kívánom! Engem Pécsett fog műteni Dr. Rostás Tamás. Két db. Miomám van sajnos elég rossz helyen.
2011. márc. 7. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!