Mit használjak? (: Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú
Figyelt kérdés
Szóval. Mikor menstruálok, akkor betéte használok.. tampont még nem szeretnék (szűz vagyok..) még minit se, mert nagyon szűk vagyok odalent..
Az a lényeg, hogy kikezdi a fenekemet a betét... milyen krémet használjak rá? Vagy vannak ilyen bőrkímélő betétféleségek?:D Nekem ez a kényelmes, de érzékeny vagyok rá:/...
2011. jan. 26. 21:01
1/6 anonim válasza:
alwais sensitive sem jo?_Az elég puha anyagbol van.
2/6 anonim válasza:
Cserélj betétet. Lehet allergiás vagy valamire amit rákennek. Amúgy ha óvatosan felhelyezel egy tampont, nem lesz semmi bajod. Ha mégsem, akkor használj hintőport fürdés után. Az segít a bőrnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen se jó.:(
Megpróbálom a hintőporos dolgot. Hátha segít. Köszi!
(tampontól még írtózok(: )
2011. jan. 26. 21:11
4/6 anonim válasza:
kenni bepanthennnel vagy neogranormonnal is kenheted, ezek jók, ilyen panaszra nekem is bevált
5/6 anonim válasza:
Próbáld ki a Naturellát. Nekem erre a problémára ez vált be.
6/6 anonim válasza:
A Libress naturals betét (nem vagyok biztos a nevében, de zöld a csomagolása)nagyon jó tapintású, nem műanyagos.
Én olyan kenőcsöt használnék, mint a kisbabák popsijára: ahogy előttem is írták, Bepanthen, Neogranornom, vagy Sudocrem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!