Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhességi tüneteim vannak,...

Cheyene kérdése:

Terhességi tüneteim vannak, nem jön meg 15 napja de negativ a teszt?

Figyelt kérdés

Reggeli émelygés, höhullámok, magasabb testhömérséklet, ingerlékenység, hasi szurkálás és feszülés, szagra érzékenység, fáradtság, mell viszketés mind megvannak nekem, söt a menszeszem is elmaradt, pedig nem szokott. 2 hete nem jön meg, csupán pár sötét csepp volt 1 héttel a várt idöpont után és ennyi. Ma csináltam tesztet, kettöt, és mind a kettö negativ lett.

Talán túl alacsony a HCG szintem. De annyira hogy 2 héttel a menszesz elmaradása után még negativ a teszt?

2011. jan. 26. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász.
2011. jan. 26. 18:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja....ne küldjetek orvoshoz kérlek. Várni szeretnék még ezzel 1-2 hetet, mert itt nagyon drága ezért nem akarok csak ugy oda rohangálni (külföldön élek). Megvárnám a pozitiv tesztet vagy a menszeszt megjövését/nemjövését :) Csak kiváncsi vagyok mit mondtok erre az esetre, talán okulok a válaszokból. Köszönöm!
2011. jan. 26. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a nőgyógyászhoz elmehetnél, megnézne UH-gal(persze a babából még nem látna semmit, de ha valami ciszta okozza a gondod, akkor azt látja), illetve egy hcg-vérvételre is el tud küldeni.

Olvastam itt már olyat is amúgy, hogy a terhes teszt ki se mutatta...

2011. jan. 26. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Most láttam hogy nem akarsz dokihoz menni...

Akkor viszont egy hét múlva is tesztelj, ha továbbra is negatív akkor viszont mindenképp el kéne menned dokihoz! (előző)

2011. jan. 26. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is igy gondoltam. A ciszta sajnos bennem is felmerült, már 2 éve szeretnénk babát 1 éve volt vetélésem (5 hetes) azóta nem jött össze a baby. Remélem nincs baj....

Köszönöm a válaszodat!

2011. jan. 26. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha volt egy vetélésed, akkor pláne dokihoz kéne menni.

Példának okáért az unokatesóm nem vette észre hogy terhes, és elvetélt. Ha észrevette volna, és kap megfelelő hormont, akkor nem vetél el.

2011. jan. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!