Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Haspuffadás. Mitől lehet?

Haspuffadás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy mitől puffadhat fel a hasam. Reggel amikor felkelek, semmi bajom nincs, a hasam nagysága normális, aztán eszek és úgy kikerekedik, mintha terhes lennék. Stressz lehet kiváltó ok, vagy beteg vagyok?
2011. jan. 26. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan ételeket eszel/iszol, amik gázt termelnek. Mondjuk eszel pogácsát, abban élesztő van, attól kel meg a tésztája, simán lehet...

Buborékos üccsiktől szintén.

2011. jan. 26. 14:34
 2/5 anonim válasza:
Gázok is távoznak vagy csak kikerekedik?
2011. jan. 26. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, általában szokott, de nem mindig.

És más nem jöhet szóba mert eddig az ödítőktől meg ilyenektől ilyen nem volt.

2011. jan. 26. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg tej, tejtermék is okozhatja. Nálam így volt. Egy hétig hagyj el minden tejterméket: sajt, vaj, joghurt, tej, tejföl, túró, puding, krémtúró...stb. próbáld ki, nem lesz-e jobb a közérzeted!
2011. jan. 26. 14:42
 5/5 anonim válasza:
Hát nekem is ez a bajom, de nem a gázoktól van általában, hanem a gyomor és béltartalom nyomja ki a hasam. Ha mondjuk sok vizet iszom akkor is ez van. Sajnos én se tudom a megoldást és nagyon utálom, mivel nem merek így csinos, testhezálló ruhákat felvenni. Max azt szoktam, hogy nem nagyon eszem...de az is rossz. Ajánlották még, hogy hasazzak sokat, mert a gyenge hasfal is lehet az oka..!
2011. jan. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!