Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás lenne? Többi lent.

Felfázás lenne? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sosem voltam még felfázva,

gyakrabban kell pisilni járnom,a végén égető érzést érzek,és rózsaszín,és barnás folyás is van közben.Ez felfázás lenne?

orvoshoz is megyek,csak oda időpontra.

Mik a felfázás tünetei?és mit szoktak rá adni?

2011. jan. 26. 06:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Felfázás tünetei: [link]

Igyál rengeteg folyadékot! Nálad ez már nem csak egy sima felfázás, addig, míg el nem jutsz orvoshoz, nyomasd magadba a teát, vizet, úgy, hogy már a füleden jöjjön ki! :) Nekem ettől 2-3 óra alatt elmúlik. De nem ennyire komoly...

2011. jan. 26. 08:09
 2/4 A kérdező kommentje:

most jöttem vissza az orvostól,azt mondta lehet tényleg felfázás,de elküldött vizelet vizsgálatra.

köszönöm a válaszodat,és a linket is!

2011. jan. 26. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit, gyógyulgass! :)
2011. jan. 26. 10:47
 4/4 Lily Aldrin válasza:

Lehet felfázás.

Én is könnyen felfázok, ami nem csak hidegtől, de fertőzéstől is lehet (nyilvános wc, vagy különböző wellnes fürdők:( )

Én úgy védekezek, hogy vesevédő vagy csalánteát iszok. Mindkettő gyógynövényes Herbária, lényeg hogy nem gyógyszer, fertőtlenítő és enyhén vízhajtó hatású, izesítés nélkül.

Tényleg sok folyadékot igyál, valamint sokat segít az ülőfürdő, és nem szabad visszatartani a vizeleted huzamosan. Az utóbbi 2 dolog, segít elkerülni a baktériumok megtapadását.:)

2011. jan. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!