Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab után hüvelygomba?

Missed ab után hüvelygomba?

Figyelt kérdés

Másfél éve volt missed ab-m. A lelki gyötrelmeket leszámítva kezdetben nem volt semmi problémám. A kontrollon az orvos megnyugtatott, hogy minden rendben. De pár hónap múlva erős alhasi fájdalmaim lettek a jobb oldalon, ilyesmi fájdalmat éreztem a ab. közben is. Mintha tőrt döftek volna arra a tájékra, mozogni is alig bírtam. A következő nap már meg is jelent a fehér folyás, kezdetben híg, majd nyúlós és aztán darabos, túró szerű, kicsit sárgásabb. Rossz szaga nem volt, de égő, viszkető érzés igen. Elmentem orvoshoz, azt mondta gombás fertőzés, kuppot kaptam és kenőcsöt, és a párom is kenőcsöt. A tünetek el is múltak, de következő hónapra visszatért, és azóta mindig, pedig párommal óvszerrel védekezünk, mióta orvosnál voltam, pont a visszafertőződés elkerülése miatt. De ő amúgy is tünetmentes volt és továbbra is az. Többször voltam orvosnál, mindig ugyanazokat a köröket futottuk le. De a folyás és az erős alhasi fájdalom mindig visszatért, mára pedig a folyás már szinte állandósult.

Olvastam olyanról, hogy talán ez a műtétem következménye lehet, vagyis, hogy közben belül valami megsérült és ez okozza az állandó folyást, fájdalmat.

Nem tudom mit tegyek, szörnyen érzem magam, félek, hogy ezt az állandó problémát a párom is hamarosan megelégeli, hiszen az együtlétek sem olyan fesztelenek ez miatt.

Ha valaki tud kérem segítsen, hogy mit kellen, mit lenne érdemes tennem.

2011. jan. 25. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a konkrét problémádra nem tudok semmi "bölcset" írni, de azt javaslom, hogy mielőbb keress fel egy másik orvost is. Több szem többet lát, hátha ő rájön, hogy mi okozza a panaszaidat. Jobbulást!
2011. jan. 26. 13:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jan. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!