Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerinted miért van ez? Volt...

Szerinted miért van ez? Volt már ilyen veled is?

Figyelt kérdés

éveken keresztül nagyon görcsöltem amikor megjött (óránként kapkodtad a gyógyszereket csak hogy állni vagy ülni tudjak) és mennyisége is elég sok volt. Napra pontosan akkor jön meg amikor kell de mostanában kb fele annyira van csak meg és nem is görcsölök annyira?

gondoltam arra is hogy terhes vagyok. csináltam 3 terhességi tesztet. reggeli vizelettel. mindent úgy ahogyan kell. mind a 3 negatív lett, úgyhogy valószínűleg nem vagyok terhes. de akkor mitől lehet ez?

2011. jan. 23. 03:07
 1/4 anonim ***** válasza:
pár nap múlva azért még csinálhatnál tesztet biztos ami biztos.Nekem is most úgy jött meg hogy kevesebb és barna vérzéssel, de egy picit görcsöltem is nem is tudom én se hogy mi ez.
2011. jan. 23. 11:08
 2/4 A kérdező kommentje:
és az előfordulhat hogy te terhes vagy?
2011. jan. 23. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj nőgyógyászhoz.

Nekem ilyen tünetek után volt eü küretem, mert a méhnyálkahártya nem tudott rendesen lelökődni.

Nem írtad mennyi idős vagy.

Én már 32 és van 2 gyerekem is

2011. jan. 23. 14:46
 4/4 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok és még nincs gyerekem.

bocs de nem tudom mi az az eü küret...le tudnád írni röviden?

2011. jan. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!