Nemrég jött meg. Tippek? (:
szia:) először nekem is barna volt, de tudtam hogy az..:)
hát tippek tanácsok..hogy is kezdjem, végülis én is nemrégkezdtem menstruálni..:D a tipp az hogy szerintem a Helen Harper beetétek nagyon jók.
szerintem betéttel kezdj, ne tamponnal, ellőször tapasztald ki a vérzésed, szokd meg milyen is az.utána jöhet a tampon:)
egyébként hány éves vagy?:D nekem 13,5 évesen jött meg nemis olyan rég..:D hazajöttem a suliból és barnás-vöröses volt a bugyim..nem nagyon örültem de mamár megszoktam(:
igazából ennyi jutott eszembe, írj ha van mégkonkrét kérdésed!:)
13/L
Köszönöm szépen a 2 értelmes választ. Előtte is megkaptam hogy minden nap felteszik ezt a kérdés akkor másoljatok be nekem 268 linket mer bőven lehet. -.-
Na de mind1.
14 éves vagyok.Azt szeretném még kérdezni, hogy nekem 2-3 napig tartott. A 3. már nagyon gyenge volt. És mind a 3 nap alatt sötétbarna. Nem kéne erősebnek lennie ? Azt hallottam hogy az elején erős ( nem mintha azt szeretném :D)
De nagyon köszönöm a betétes tippeket is :)
szia!:)én a 2.válaszoló vagyok.
szóval, örülj neki hogy csak 3 napig tart a vérzésed, mert nekem néha 8 napig is eltart.:S
és egyébként teljesen normális nyugodj meg..a mennyiség is az mivel nekem is viszonylag kevés jön mindig:) mindig..ha lehet ezt mondani eddig csak párszor jött meg:D:D
szóval nyugodj meg, teljesen rendben vagy:D
bármi kérdésed van, írj:)
s
Nagyon köszönöm a 2. válaszolónak :)
Aranyos vagy.
Megnyugtattál.Ideges voltam hogy barna és mondjam-e anyának hogy megjött mert nem voltam benne biztos hogy az de írták már azt is hogy kevés és ezért még bennem megalvad. Furcsa volt hogy csak nekem ilyen kevés.De köszönöm hogy írtad hogy neked sem sok.
Örülök, hogy csak 3 napig tart csak ezt is fura volt :D
Jah igen.
Azt szerettem volna tőled kérni, hogy most épp nincs kérdésem de jövő hónapban 15.-e körül fog megjönni akkor már lehet lesz mer nálam "semmi nem működik" átlagosan :D
Szóval akkor is tudsz majd nekem válaszolni ha kérdésem lenne? Be van neked jelölve ha új kérdés / válasz érkezik akkor értesítsen ? :)
Előre és köszönöm, és az eddigi válaszaidat is :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!