Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az hogy a vizben nem jön...

Igaz az hogy a vizben nem jön meg a menstruáció? Lehet bekőle baj ha valaki bemegy a vizbe hogy közben menstruál?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tampont használsz, nem.

A vízben is megjöhet a menzeszed.

Ha nem akarod, hogy a lábad szárán csurogjon a vér, ne kockáztass, mert míg fürdesz, simán megjöhet.

2011. jan. 22. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tamponnal fürödhetsz. Hát nem tudom hogy igaz e, de a menstruáció ott jön meg ahol akar, esetleg eloszlik a vízben.
2011. jan. 22. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért ne tudna megjönni a menstruáció a vízben? Legfeljebb nagyon ritkán történik ilyen, mert ugye statisztikailag elég kicsi az esélye, hogy éppen akkor legyél medencében...

Ha pedig a menzeszed ideje alatt vízbe mész (strand, uszoda, stb.), ha nem használsz tampont, "csinos" piros folt fog körülvenni a vízben.

2011. jan. 22. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:

A vízeben is simán megjöhet,de ha nekem megvan akkor inkább zuhanyzok, és nem ücsörgök tamponnal a kádban!

Ha uszodára gondolsz, akkor tampon,de sürübben kell cserélni!

Ilyenkor nyitott a méhszáj, és simán összeszedhetsz bacikat,mert hát a tampon is vizes lehet, na ezért kell sürübben cserélni!

2011. jan. 22. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. jan. 22. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Úristen ezt ki mondta neked?:D.Bármikor megjöhet, nem válogat a ciklusod hogy épp az ágyba fekszel vagy egy medencébe. Ha tampont használsz semmi probléma nem lesz.nyugodtan mehetsz bárhova
2011. jan. 22. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:

még az egyik osztálytársam mondta hogy nyugottan menjek be a vizbe mert semmibajom nem lehet :/ :D

persze nem mentem be

2011. jan. 22. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Na, ez jó nagy butaság! Rém kellemetlen helyzetbe lehet így kerülni. Pár hónapja voltunk férjemmel egy élményfürdőben. Pihengetünk a napozóágyon, erre jön ki a vízből egy nő. Megy el előttünk és folyik végig a vér a lábán, le a bokájáig. Már épp pattantam volna fel, hogy szólok neki, de akkor már többen léptek is oda hozzá. Szegény azt sem tudta, hogy szaladjon az öltözőbe.

Én az első napokon, mikor még nagyon erős a vérzés még tamponnal se megyek be. Ha már gyengül, akkor tamponnal nem lesz gond.

2011. jan. 23. 06:57
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2011. jan. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!