Megváltozhat ennyire?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra a folyásom megváltozhat fehér (megszáradva sárga) folyásról inkább átlátszós kicsit több fehéres folyásra? Tapasztalatok?2011. jan. 20. 19:49
1/7 anonim válasza:
a ciklusod folyamán folyamatosan változik a fehérfolyás állaga és színe is...
2/7 anonim válasza:
igen, nekem is folyamatosan változik! ne izgulj (bár nekem épp a barnás marad ki, sokaknak meg az van)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam. Boldog babavárást!
2011. jan. 20. 22:20
4/7 anonim válasza:
:) nincs semmi baba várás :) csak szimplán nekem egyből megjön, kimarad a barna folyás :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor bocsi. Csak azért ebbe a kategóriába raktam, mert én kismama vagyok. :)
2011. jan. 21. 16:22
6/7 A kérdező kommentje:
Vagyis nem ebbe a kategóriába akartam rakni... Bocsi. :)
2011. jan. 21. 16:23
7/7 anonim válasza:
Azért Neked sok boldogságot a Picúrhoz :) ! Nekem remélhetőleg 1-2 év múlva lehet gratulálni :) 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!