Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valami problémám tűsarkú...

Lehet valami problémám tűsarkú hordásától terhesség alatt?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok, jó nagy pocakom van és nem keveset híztam, ezek ellenére egész nap tűsarkukban mászkálok, szerintetek ez kihatás lehet rám vagy netán a baba egészségére?
2011. jan. 20. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Max ha hasraesel.

Egyébként szerencsére a babának nem lesz baja, csak a te gerincednek, de mivel ennyi eszed van, nem sajnállak.

2011. jan. 20. 16:01
 2/7 Tinker Bell ***** válasza:

Ejnye! Annyira szánalmas, hogy ma már vadászni kell az értelmes válaszokat! Miért kellett leosztani a kérdezőt?

Nem lesz bajotok tőle. De ha belegondolsz normál állapotban sem ajánlják a magassarkút, nemhogy áldott állapotban. Pont azért, mert könnyen elveszítheted az egyensúlyod és eleshetsz. Én is mindig magassarkúban vagyok, de pont ezen gondolkoztam, hogy ha nagy pocakom lesz, akkor miben fogok járni. Fogom-e bírni a cipőimet. Rád van bízva. Ha neked úgy kényelmes, akkor viseld.

2011. jan. 20. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem érzem jól magam lapos cipőben, de csak így a terhesség vége felé, hogy egyre többet híztam foglalkoztat a dolog.
2011. jan. 20. 16:10
 4/7 Tinker Bell ***** válasza:

Ha ezt szereti hordani, hát hordja. Gondolom nem 10 centis sarokkal kell elképezni! Ezért még nem kell bántani!

Nem vagyunk egyformák! Szerencsére!

2011. jan. 20. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
16:12!Miért,sportcipőben nem eshet el?!Ne oszd az észt ha azt sem tudod milyen magas cipőben jár,mert nem emlékszem hogy írta volna hány centis cipőről beszél.
2011. jan. 20. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem mérlegelni kéne azt is hogy mivel több a súlyod, a gerincednek is nagyobb megpróbáltatás mint baba nélkül magassarkúzni
2011. jan. 20. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
könnyebben fog vizesedni a lábad az utolsó hetekben, mert a magas sarok rontja a vérkeringést, ezáltal a felgyülemlő vizet még nehezebben fogja tudni elszállítani onnan a vér
2011. jan. 20. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!