Sokan kaptak betét csomagot?
Szia!
Álatalában álatlános iskola 5-6-ik osztályosainak adnak ilyen csomagot. Valószínű, te is az iskoládban kapsz majd először. Bár tudomásom szerint internetről is kérhetsz ingyenes termékmintát.
Oké köszi.
aról én is hallottam de a barátnőim postán kaptak
ja, azt rendelni kell! De INGYENES!
Pl. ez:
bejelölöd, hogy melyiket szeretnéd, kitöltöd az adataidat. És várod. Eltelhet akár egy hónap is mire megérkezik!
De minden ilyen betét, és tampon hivatalos oldaláról lehet kérni mintát! Azt hiszem 2 betét van benne.
én rendeltem a libressetől de azóta sem jött meg
az ob.viszont 1 hét után...!
Szia , igen én is kaptam...
12 /L
am melyik suliba jársz ?
mi is kaptunk a suliba,ilyen libresse-eset.:) abba volt egy kis könyv, 2 tisztasági betét meg egy szárnyas:)
szerintem ezek hasznosak..főleg ha valakinke először jön meg mert akkor ezeket amiket az iskolába kapott használhatja:)mi aszzem. 5.-ben kaptunk(:
13/L
Kaptak a többiek is,én nem,nemtom mért... :) De nem baj,mert az osztályfőnökünk még év elején ilyen Carefree meg o.b.-sat minden lánynak adott. :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!