Sárga a folyásom, kellemetlen szagú, és viszket. Akkor ez most gomba? Lehet bajom hogyha?
Lehet bajom hogyha kipróbálom a canesten combit rá? Vagy csak max nem múlik el?
18/L
Ez inkább bakteriális fertőzés, a gombánál a fehér, túrós folyás a jellemző. Ha Canestennel kezeled és nem gomba, akkor a vírusok/baktériumok amik okozzák a tüneteket vígan terjeszkednek tovább, ha nincs szerencséd, akkor akár fel a méhedbe, petefészkedbe. Menj inkább orvoshoz!
26/N
Lehet gomba es fertozes is.
Jobb ha dokinak mutatod meg es o ad ra valamit :)
Ha gomba,akkor csak a krém nem fogja megszüntetni a viszketést. Nekem pl csak viszketett és hiába kentem 1 hónapig semmi nem múlt el. Doki is mondta,h kenhetem azzal az örökkévalóságig,mert csupán az nem hat. Kell kúp is és szájon át bevehető gyógyszer is.
A gombától is lehet sárga a folyás, annyiféle tünete van,h elképesztő. Sajnos.
A Canesten kombi nem mindig jó választás. Van olcsóbb kúp és krém is. Csak ugye a Canestennek jó a marketingje,ezért veszik sokan azt.Ha azt használod,de nem gombád van,akkor előfordulhat,h legközelebb ha tényleg gombád lesz és ezt használod,ak nem fog hatni.
Mindenképp menj orvoshoz. Nem jó ezt halogatni,mert nem múlik el. Tapasztalat :)
Te most itt parázol, ahelyett, hogy elmennél vele orvoshoz. Hidd el, nem fogja leharapni a fejedet, de mi ezt hiába is mondjuk, ha benned nem érett meg az elhatározás. Tudod, akármilyen rosszul is hangzik, a kellemetlen szagú folyásod "illatát" nem csak te érzed, hanem a környezeted is (ne is áltasd magad azzal, hogy nem, ez nem így van), hosszabb távon pedig méhszájseb alakulhat ki... stb stb. Később pedig gondolom szeretnél gyerkőcöt is. Ezeket gondold át, és keress fel egy kedves, humoros nőgyógyászt, hidd el, nem vészes, nem fáj, és nagyon tapintatosak ezek az orvosok, segítenek ellazulni is és nem nevetnek ki semmiért. Ők tudják, milyen, amikor először mész vizsgálatra (hihi én alig mertem szétnyitni a lábaimat, a doki meg mindenfélét kérdezgetett a munkámmal és a lakhelyemmel kapcsolatban, hogy oldódjon a feszültségem, a végén pedig azon gondolkoztam, hova izgultam... nincs benne semmi különös, nem ciki, nem fájdalmas). Szóval csak bátran, hamar túl leszel rajta és a végén te is csak nevetni fogsz, hogy emiatt izgultál :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!