19 évesen ősz hajszál?
Figyelt kérdés
Este észrevettem, hogy van egy ősz hajszálam. Azért tűnt fel annyira, mert a hajam derékig ér, és sötétbarna, szóval szinte kiszúrta a szemem. Szerencsére többet nem láttam hirtelen, de ettől az egytől is aggódni kezdtem, főleg, hogy körülbelül 6cm-es volt az ősz rész a hosszú hajszálamon. Ez mitől lehet?2011. jan. 19. 00:03
1/5 anonim válasza:
Stressz. Majd ha egyetemista leszel, vizsgaidőszakban tucatjával jönnek :D
2/5 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy te sem leszel már fiatalabb!!!
jöhet az alkoholos filc és a színezés
3/5 anonim válasza:
Az ősz hajszál az annyi, hogy nincs benne festékanyag, hanem levegő. (Azért látszik fehérnek, szürkésnek.)
Ne aggódj miatta. Előfordul. Nekem is volt ilyen.
Sőt, egy osztálytársamnak a fülénél volt pár olyan hajszála, ami mindig ősz volt - valamiért nem volt benne szín. De ezzel semmi gond. :)
4/5 anonim válasza:
nekem 16 éves korom óta van jópár ősz hajszálam.már megszoktam.most 19 vagyok de még mindig ugyanannyi ősz hajszálam van kb.de most szesszióban sztem megszaporodnak:P
5/5 anonim válasza:
Lehet genetikus, valakiktől örökölted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!