Milyen fogamzásgátlót ajánlotok szoptatás után?
Szoptatás alatt én is a cerazettet szedtem, hát elég horror volt az ára. De amit most felírt az közel 9000! Amúgy is macerás mert kieshet a hüvelyből:S
Inkább maradnék a tablettánál, de remélem van emberibb árban is mint ez.
Tri regolt régen szedtem, de a szedése alatt a mellemben ciszta lett, úgyhogy az kilőve:(
Hát azért nem beszéltem meg mert tablettát nem akart addig írni amíg nincs meg a laborom.Ugyanis az előzményeim miatt rendelt el labort.Ezidáig minden tabletta szedése alatt cisztáim lettek, emiatt volt operációm is. Ezért javasolta ezt a hüvelygyűrűs cuccot.
Mondtam neki, hogy tablettát szeretnék de azért írt egy havit ebből, hogy próbáljam meg addig is amíg nem jön meg a laborom, és akkor majd meglátjuk.
Tizenöt éve nem szedek semmit úgyhogy nagyon kiestem a témából nem is tudom milyen tabletták vannak, meg milyen árak.
"Ezidáig minden tabletta szedése alatt cisztáim lettek, emiatt volt operációm is. Ezért javasolta ezt a hüvelygyűrűs cuccot. "
Ez esetben teljesen egyértelmű, hogy tablettát nem szedhetsz. Azért is adta a gyűrűt, hátha ez jobb lesz (bár szerintem neked alapból hormont sem kellene szedned).
Méhen belüli eszközöket miért nem használhatsz?
Esetleg pesszárium+spermicid? A kettő együtt olyan hatásfokú, mint az óvszer.
Vagy a párodnak mi a baja a gumival? Oké, hogy anélkül jobb a szex, de azért neki csak egy kis kellemetlenség az óvszer, neked viszont lehet megint cisztád lenne a hormonoktól és megint műteni kellene. Párod kicsit elgondolkodhatna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!