Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Összevéreztem...

Mit tegyek? Összevéreztem mindent!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

12 éves vagyok, teljesen egyedül. Most jött meg pár perce először, és nagyon "brutális" a történet! :(

Most beszéltük meg a suliban, hogy mik leszünk farsangkor. hazajöttem és van egy szoknyám ( vagyis ruha ) ami pont jó a szerepemhez. Felvettem. Észrevettem, hogy olyan nedves vagyok lent. Benéztem a bugyimba, hatalmas nagy barna folt. De már szinte átázott. És akkor olyan buta dolgot csináltam...

Levettem a bugyit, és a szoknyában kimentem, végig a folyosón, be a nappaliba, ahol szép fehér szőnyeg van. Egy új bugyiért. Éreztem, hogy valami folyik a lábamon. Odanéztem. Vér!! Csurgott, de rengeteg. Az egész szőnyegen foltokat hagytam. Gyorsan fogtam egy bugyit, é rohantam vissza a fürdőbe. Gyorsan letörölgettem magam, és raktam be betétet. A szőnyegnek olyan anyaga van, hogy nem lehet kefélni, mert nagyon szöszmötöl :S Tehát ilyen kis szöszök jönnek belőle. Anyu imádja és nem akarom tönkretenni. Forró vízzel, és ronggyal próbáltam kimosni, de nem jött ki. Mit tegyek:???

Kérlek segtsetek! :(

2011. jan. 18. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kényes anyagnak tűnik, hideg vízzel, és samponnal próbáld, nekem ezt mondták, bugyiból tényleg kihozza, ha még nincs beszáradva.
2011. jan. 18. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mond el anyukádnak hogy mi történt. Ő is volt ilyen helyzetben, tud segíteni biztos :)
2011. jan. 18. 15:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hideg víz és max. szappan, mást ne használj. És gyorsan hívd fel Anyukádat, mindent meg fog érteni, ne izgulj. Fenébe a szőnyeggel, hidd el, nem lesz mérges.
2011. jan. 18. 15:27
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

"Benéztem a bugyimba, hatalmas nagy barna folt."

Már majdnem elkezdtem poénkodni, hogy tán nem kéne beszarni, de továbbolvastam :)

Az ismeretségedben nincs olyan, aki emvéj (AMWAY) termékeket használ? Nagyon jó folttisztítójuk van. Az még a betadint is kiszedi és a vérfoltot is simán.

Amúgy meg nem hiszem hogy haragudia kéne anyudnak hiszen ez az első eset.

5/16 anonim ***** válasza:
100%

a vér hideg vízzel jön ki:)

valami ronggyal dörzsöld, bár inkább legyen szöszös, mint maradjon véres.

6/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Nem a te hibád, ha még nem voltál erre felkészítve. Hagyd a szőnyeget, nehogy csak rosszabb legyen. Anyud biztosan meg fogja érteni a problémát, és nem lesz semmi baj.
2011. jan. 18. 15:28
 7/16 anonim válasza:
Hideg vízzel kell a vért kimosni a melegtől még jobban beleeszi magát.
 8/16 anonim ***** válasza:
Ami véres lett, jó hideg vízzel tisztítsd ki, max. pici szappannal. Anyudnak nyugodtan szólj, ne félj, biztos vele is előfordult már ilyen.
 9/16 A kérdező kommentje:

köszi :)

Hát nem nagyon használunk sem mi, se az ismerőseim ilyen folttisztítókat. :(

De szerintem erőt gyűjtök, és felhívom anyut! :S

2011. jan. 18. 15:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyébként mi ilyennel szedtük ki a foltokat, ha kellett...

[link]

2011. jan. 18. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!