Mit tegyek? Összevéreztem mindent!
Sziasztok.
12 éves vagyok, teljesen egyedül. Most jött meg pár perce először, és nagyon "brutális" a történet! :(
Most beszéltük meg a suliban, hogy mik leszünk farsangkor. hazajöttem és van egy szoknyám ( vagyis ruha ) ami pont jó a szerepemhez. Felvettem. Észrevettem, hogy olyan nedves vagyok lent. Benéztem a bugyimba, hatalmas nagy barna folt. De már szinte átázott. És akkor olyan buta dolgot csináltam...
Levettem a bugyit, és a szoknyában kimentem, végig a folyosón, be a nappaliba, ahol szép fehér szőnyeg van. Egy új bugyiért. Éreztem, hogy valami folyik a lábamon. Odanéztem. Vér!! Csurgott, de rengeteg. Az egész szőnyegen foltokat hagytam. Gyorsan fogtam egy bugyit, é rohantam vissza a fürdőbe. Gyorsan letörölgettem magam, és raktam be betétet. A szőnyegnek olyan anyaga van, hogy nem lehet kefélni, mert nagyon szöszmötöl :S Tehát ilyen kis szöszök jönnek belőle. Anyu imádja és nem akarom tönkretenni. Forró vízzel, és ronggyal próbáltam kimosni, de nem jött ki. Mit tegyek:???
Kérlek segtsetek! :(
"Benéztem a bugyimba, hatalmas nagy barna folt."
Már majdnem elkezdtem poénkodni, hogy tán nem kéne beszarni, de továbbolvastam :)
Az ismeretségedben nincs olyan, aki emvéj (AMWAY) termékeket használ? Nagyon jó folttisztítójuk van. Az még a betadint is kiszedi és a vérfoltot is simán.
Amúgy meg nem hiszem hogy haragudia kéne anyudnak hiszen ez az első eset.
a vér hideg vízzel jön ki:)
valami ronggyal dörzsöld, bár inkább legyen szöszös, mint maradjon véres.
köszi :)
Hát nem nagyon használunk sem mi, se az ismerőseim ilyen folttisztítókat. :(
De szerintem erőt gyűjtök, és felhívom anyut! :S
Egyébként mi ilyennel szedtük ki a foltokat, ha kellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!