Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezért lehet menstruáció...

Ezért lehet menstruáció kimaradás?

Figyelt kérdés

kb egy helye húgyhólyag hurutom volt és antibiotikumot szedtem. élek nemi életet de nem volt olyan eset hogy a párom bennem jutott volna a csúcsra és természetesen védekezünk. tehát szerintem a terhesség kizárt.

a menstruáció görcseim megvannak..

2011. jan. 17. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ: ha megszakítással védekeztetek, van esély a terhességre, ha tablettát szedsz, és az antibiotikum kúra alatt nem alkalmaztatok plussz óvszert, akkor szintén (mivel gyengíti a tabi hatását.) Ha használtatok óvszert, akkor lehet késés a betegségtől is.
2011. jan. 18. 05:18
 2/5 A kérdező kommentje:
ovszerrel védekeztünk! volt olyan esett hogy csak berakta kb fél perce védekezés nélkül de nem hiszem h abbol bármi baj lehetne. hát remélem tényleg a betegség miatt van :(
2011. jan. 18. 07:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért ez így megér egy tesztet. Reménykedj... Egyetlen ondósejt s elég ám a megtermékenyítéshez, ugye tudod? Ha nem szedsz tablettát, óvszer nélkül egyetlen pillanatra "berakni" is gáz, mert az előváladékban is vannak spermiumok. Kicsi az esélye, hogy teherbe estél, de hogy megnyugodj, inkább vegyél egy tesztet.
2011. jan. 18. 07:50
 4/5 A kérdező kommentje:

ekkora szerencsétlen nem lehetek :D de veszek majd tesztet!

köszönöm!

2011. jan. 18. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:

na megcsináltam a tesztet! szerencsére még 20 perc múlva is csak egy egy csík volt rajta (tehát negatív)

akkor nem értem miért nem jön meg :(( de akkor valószínűleg a gyulladás miatt eltolódhat!de kicsit megnyugodtam h nem vagyok terhes!

2011. jan. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!