Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan 3 hete viszket a külső...

Lassan 3 hete viszket a külső nemi szervem. Milyen krémet javasoltok?

Figyelt kérdés
Lassan már 3 hete viszket a külső nemi szervem,főleg a kisajkak. Nem vészes a viszketés és nem is egész nap. Van olyan nap is amikor egyáltalán nem. Volr 1hónapja hüvelygombám amire kaptam gyógyszer is és kúpot is,de azóta is viszketek,hiába kenem canestennel. Nem tudom,h mitől lehet. Ráadásul tegnap láttam,h kicsit a bőröm felszíne is megváltozott az ajkaknál néhol. Esetleg csak ott gombás? Vagy a canesten krémtől lett olyan. Esetleg milyen krém vagy oldalt lenne rá jó?
2011. jan. 17. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg rezisztens lehet a gombafertőzésed a canestenre, ezért nem mulasztotta el. Menj vissza a dokihoz, ő tud írni másik gombaellenes kúpot-krémet.
2011. jan. 17. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Orvos nélkül semmit!
2011. jan. 17. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!