Miért van az hogy néha szeretkezés közben vérzek?
Figyelt kérdés
Használunk síkosítót, tehát a szárazság kizárva.
És nem is érzem mikor elkezdek vérezni mert nem fáj semmi, úgyhogy nemtudom, mert miután megfürdök utána semmi vérzésre utaló dolog nincs.Ez nem állandó dolog, csak ritkán fordul elő.
2009. febr. 1. 21:37
1/10 anonim válasza:
Utalhat me´hszáj sebre.Minnél elöbb kérdezz meg egy nögyígya´szt.
3/10 A kérdező kommentje:
és ezt a méhszájsebet mivel kezelik?volt már valakinek?
2009. febr. 1. 21:44
4/10 anonim válasza:
van hogy a szűzhártya nem teljesen szakad el,de én is azt javasolom,hogy fordulj szakértőhöz
5/10 A kérdező kommentje:
de már 22 vagyok. És úgy 16 évesen veszettem el a szüzességemet.
2009. febr. 1. 22:00
6/10 anonim válasza:
nem a kor a lényeg, mert van hogy valakinek egyáltalán nem szakad el!-->ezt nem én találtam ki, de tényleg :D
7/10 anonim válasza:
voltam énis ilyen helyzetben és méhszájsebem volt ami nem mindíg jár fájdalommal.Gyógyszerrel is tudják kezelni,de ha nem lézerrel leégetik ami nem jár fádalommal.Csak kicsit kellemetlen.
8/10 anonim válasza:
a méhszájseb sok esetben nem okoz tüneteket, észre sem venni, de szeretkezés közben "kidörzsölödhet" a felszine, ettők vérezhetsz...nőgyőgyászati " eü kaparással" el lehet távolítani, illetve lehet kezelni
9/10 anonim válasza:
Én még nem hallottam olyat,hogy méhszájsebet kaparással gyógyítanak.Elhalt terhesség után volt kaparásom,és onnantól szinte folyamatos méhszájsebem volt évekig.Kezeltek gyógyszerekkel, kúpokkal,de ami segített az a fagyasztás volt.Az már kicsit fájdalmas kb.15 perces művelet.
10/10 anonim válasza:
Nekem vetélés után egyben rendbe tették a méhszájsebet is, de lehet, hogy nekem nem volt jelentős mértékű, ezért nem kellett egyéb beavatkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!