Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretném, hogy a mensim pár...

Szeretném, hogy a mensim pár nappal korábban megjöjjön. Milyen módszerek vannak amivel előrébb lehet hozni?

Figyelt kérdés
Gyógynövényes teákat iszok erre és gondolom a forró fürdő is segít valamilyen szinten. Legalábbis ezt hallottam valahonnan.:) Nagyon fontos lenne, hogy tényleg korábban jöjjön meg ezért most mindent kipróbálnék a cél érdekében.:D
2011. jan. 15. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha egészséges vagy akkor nemigen lehet ezt befolyásolni.

Tudod ha így lenne senki sem problémázna azon, hogy a nők menstruálnak mert akkor és oda csúsztatnák, amikor és ahol nekik jó lenne.

2011. jan. 15. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ugy hallotam hogy a citromlé segit..de nem 100% Én nem próbáltam még:)
2011. jan. 17. 20:33
 3/6 anonim válasza:
én is a citromlét halottam. : )
2011. jan. 17. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajna a citromlé nem segít .:) Megittam nagyon sokat napi több pohár citromlét vízzel,mert nyaralni mentünk,de nem használt:)

Én a fahéjról is hallottam,de nem hiszek benne.

2011. jan. 17. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,mennyi idős vagy... de az alkoholtól is előbb megjöhet. És ha már megvan,akkor iszol alkoholt,akkor erősebben vérzel,és előbb elmúlik!Persze ez szervezet függő is! Én már próbáltam! 26 éves anyuka vagyok!
2011. jan. 17. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Fahéj! Ez biztos
2011. jan. 18. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!