Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szaglássza a lánykutyám...

Miért szaglássza a lánykutyám a nemi szervemet? (18 éves lány vagyok)

Figyelt kérdés
Ha naponta 3x lezuhanyozok, ha tisztasági betétet használok akkor is folyamatosan szaglássza a lábam közötti területet. Ez fertőzésre utal? Kb. 4 napja csinálja. Vagy csak felfáztam, és ezt érzi? Nem menstruálok, majd csak 20.-a körül fog megjönni. Menjek el nőgyógyászhoz?
2009. febr. 1. 13:18
 1/4 anonim válasza:
100%
Nyugi, nincs semmi baj! A kutyák szokták szaglászni egymás nemi szervét, lehet a tiednek is hasonló az illata, vagy nagyon megtetszett a kutyádnak az illatod. Én nem alapoznék erre.
2009. febr. 1. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedik, amikor a kutyák egymás nemiszervét szaglásszák, akkor ismerkednek, megjegyzi a szagot, és tudja, hogy nemvagy ellenség. Fiatal a kutyád? mert azok szokták ezt cisnálni. Férfi vagyok és van egy hím kutyám, és volt olyan időszaka, amikor nekem is a nemiszervem környékét szaglászta, ez tartott kb 1-2 hónapot utána abba hagyta. Szal nem kell félni, ez természetes dolog. Nyilván kezd nemi érett lenni a kutyád, és érzi hogy nem ő az egyetlen nőstény ott ahol van, a másik nőstény az te vagy. Így ha a szagodat megjegyzi, akkor tudni fogja, hogy te nem bántod őt és nem jelentesz rá veszélyt párzás ügyileg. Fürödhetsz akár 234443223szer egy nap, de értelmetlen. A feromonak nem tudod elnyomni. A kutyáőd ezeket a feromonak érzi meg, és megkeresi a forrást, és be azonosít. Szal nem kell félni, ha a nemiszerved körül nem lesz semmilyen elváltozás, akkor nem kell orvoshoz menned.
2009. febr. 1. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
sziasztok. köszönöm a válaszokat. Kissé ciki, ha az utcán kezdi szaglászni. Mások szemében olyan, mintha büdös lennék, ezért szaglászik. Amúgy 4 hónapos a kutyus, és 5 hete van nálunk. A fiú kutyám (5 éves) nem csinálta ezt még sosem.
2009. febr. 1. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a fiú kutyám szaglászott sokat,mostmár nem anyira. De a pasimat is ugyanúgy...szóval,ismerkedik :-)
2009. febr. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!