Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan, akinél nem hat a...

Van olyan, akinél nem hat a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Azt látom, ha kiszakad a gumi, de ha nem hat a tabi, az nagyon gáz lenne :S

Esetleg lehetséges, hogy nem hatna?

Igazából azért félek, mert 100 kg körül vagyok, és magamat nem is az emberke közé sorolom emiatt..

2011. jan. 14. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaj de buta vagy!Mi az h nem sorolod magad az emberek közé.

Az orvos a sulyod alapján ir fel gyógyszert.Pl.valaki nem szedhet alacsony hormontartalmut mert nem elég neki.Amúgy amig kialakul a védettség(azért az pár hét egy honap,amikor már tuti véd)addig ré is jössz ha nem megfelelö a tabid azaz köztes vérzés vagy mellékhatások.Ha jó orvoshoz mész tudni fogja hogy mit kell neked felirni,ne aggodj!

2011. jan. 14. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 90 kg körül vagyok, igaz nem tudom te milyen magas vagy. Én több, mint 180. Így nem annyira feltűnő, ne bánkodj a túlsúly miatt ;)
2011. jan. 15. 13:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én csak 160 cm vagyok, de tényleg nagyon kövér, egészségem miatt is aggódok, persze már fogytam is, és épp fogyásban is vagyok, de szeretnék már tabit szedni.

Szóval akkor nem lesz semmi baj, ugye?:)

2011. jan. 15. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Tuti nem lesz baj, nekem a legalacsonyabb hormontartalmút írta fel a doki, már 4. hónapja szedem és véd rendesen :)
2011. jan. 16. 10:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Még a trombózistól is félek :(

2011. jan. 16. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Szivesen :) Attól én is félek, de úgyis járok fél évente vérvételre, ha meg panaszom van, rögtön kiir a doki.
2011. jan. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!