Ha felnyúlok a hüvelyemben, akkor kb 10 centire egy kis golyószerű valamibe ütközök, aminek a közepén egy lyuk van. Az a méhem? Ha nem, akkor mi az?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 11:11
1/12 anonim válasza:
10 centis az ujjad? XD
Am viccet félretéve igen valszeg azt érezted.
2/12 anonim válasza:
az a méhszájad :) a ciklusodtól függően van amikor keményebb, van amikor puhább, és az elhelyezkedése is változik (feljebb-lejjebb).
3/12 A kérdező kommentje:
jóvan :D nemtom, azt tippeltem :D amúgy zongorázok, szóval lehet hogy akkora ;)
2009. febr. 1. 11:16
5/12 anonim válasza:
Mivel az nem a méhe, hanem a méhszája, igen, énis örülök, hogy lefelé pontoznak.
6/12 A kérdező kommentje:
egy oldalon olvastam, hgy azt valaki megfogta és kihúzta a hüvelyből... ez lehetséges? :D
2009. febr. 1. 11:36
8/12 A kérdező kommentje:
xD én is furcsának tartottam :D
2009. febr. 1. 12:22
9/12 anonim válasza:
Sztem az egy elmeszesedett tampon volt:DD
10/12 anonim válasza:
Hát jól hallottad, én láttam róla videót is... Nem is olyan rég, valaki belinkelt a szexualitás alcímbe egy videót, kérdezte, hogy ilyet lehetséges-e. Hát lehetséges.
Teljesen ki volt tűrve a nő méhszája, és úgy ujjazta magát, volt vagy 5 centis műkörme... Nagy megbotránkoztatásokat váltott ki, hát nem is csoda! Kiábrándító, egyesek mit meg nem tesznek a pénzért.
Hogy az eredeti kérdésedre is válaszoljak, igen, valóban a méhszájad, és teljesen normális, hogy kitapinthattad. Bizonyos pózokban könnyebben elérhető a saját ujjaddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!