Mensi elött előfordulhat pisilési inger?
Ma reggel fölkeltem, elmentem pisilni és azóta folyton azt érzem hogy elkell mennem. Elég erős az inger mindig azt érzem hogy mindjárt bepisilek. Ha jön is egy kevés olyan mintha összeszorulna a húgycsövem és úgy kellene átpréselni a vizeletet. Szerintetek?:S
Felfázni biztos nem fáztam fel, mert most voltam labor vizsgálaton és makk egészséges vagyok!
Mensi miatt lehet? Hnap vagy hnap után kell megjönnie
Tessék rögvest az ügyeletre menni, jó kis hólyaghurutod van, antibiotikumot kell szedned rá! Ha nem mégy, hamarosan vért fogsz pisilni. Ha elmégy, az első szem gyógyszer után egy-két órával már nem lesznek tüneteid, de ha abbahagyod közben, súlyosbodni fog.
Gyors gyógyulást kívánok!
Semmit nem jelent, hogy pár napja normális volt a laborod. A fertőzés néhány óra alatt kialakulhat, előre nem tud megjelenni a véredben, vizeletedben. Tényleg menj el az ügyeletre ha nem akarsz hamarosan nagyon szenvedni!
Egyáltalán nem nagy cucc, hamar túlesel rajta, csak ne hanyagold el, mert csúnya következményei lehetnek a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!