Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet a barna folyás,...

Mitől lehet a barna folyás, ha 100% nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta van folyásom, általában fehéres, de van hogy barna. Közben a menstruációm rendszeres, normális. Rákerestem erre, de szinte csak olyan kérdéseket adott ki, ahol az illető terhes volt,és úgy volt barna folyása. Ha 100%, hogy nem vagyok terhes (mivel már régóta van barna folyásom, több mint 9 hónapja) mitől lehet? Megjegyezném, voltam nőgyógyásznál még régebben, megvizsgált, felírt egy kúpot és el is küldött, de nem tapasztaltam javulást, vissza kéne mennem?
2011. jan. 9. 01:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Barna=vér ha folyamatosan van' akkor irány a doki
2011. jan. 9. 01:55
 2/8 A kérdező kommentje:
de már voltam nőgyógyásznál, és a hüvelykúp amit felírt nem segített:/ ha visszamennék gondolom újra felírná, aztán utamra engedne... és gondolom nem szívlelné ha beszólnék neki hogy milenne ha normálisan megvizsgálnál? (mivel nem sokat gondolkozott azon, hogy mi lehet a baj forrása, csak mintát vett azt el is küldött..)
2011. jan. 9. 01:58
 3/8 A kérdező kommentje:
ja és 100% hogy ez a barna folyás nem vér, mivel -ahogy írtam- van rendes menstruációm, és a folyás 2 menstruáció között jelentkezik és folyamatosan van.
2011. jan. 9. 01:59
 4/8 anonim válasza:
tuti, hogy nem jelent jót. menj el egy másik dokihoz, hátha az okosabb lesz
2011. jan. 9. 03:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy van menstruációd még vérezhetsz közben.. Állítólag félidőben peteéréskor előfordul barna folyás. De azért inkább doki, mondd neki hogy rég óta van és megvagy ijedve stb..
2011. jan. 9. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
nem szedsz esetleg fogamzásgátlót? attól is lehet, ha nem megfelelő.
2011. jan. 9. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Rakoncátlankodnak a hormonjaid, sárgatest elégtelenség. Nem kell pánikolni. Nekem is rengetegszer van ilyen, van, hogy már középidőtől (peteérés) kezdődik a barnázás, van, hogy csak pár nappal előtte, mielőtt rendesen megjön. Ez is vér, csak valami miatt már ilyen barnás.

Meg kéne próbálnod valami természetes szert szedni rá, pl. valami teát, nézz utána a neten, talán a cickafark is jó. És van egy homeopátiás csepp, Hormeel a neve, elég jól rendezi a menstruációt.

2011. jan. 9. 13:05
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm az újabb válaszokat:) nem szedek fogamzásgátlót, szóval nem amiatt van.

utolsó: köszönöm a tanácsot, majd utánanézek:) amúgy is jobban szeretem a természetes (homeopátia, gyógynövények) gyógymódot a gyógyszereknél :)

2011. jan. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!