Mitől lehet a barna folyás, ha 100% nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta van folyásom, általában fehéres, de van hogy barna. Közben a menstruációm rendszeres, normális. Rákerestem erre, de szinte csak olyan kérdéseket adott ki, ahol az illető terhes volt,és úgy volt barna folyása. Ha 100%, hogy nem vagyok terhes (mivel már régóta van barna folyásom, több mint 9 hónapja) mitől lehet? Megjegyezném, voltam nőgyógyásznál még régebben, megvizsgált, felírt egy kúpot és el is küldött, de nem tapasztaltam javulást, vissza kéne mennem?2011. jan. 9. 01:52
1/8 anonim válasza:
Barna=vér ha folyamatosan van' akkor irány a doki
2/8 A kérdező kommentje:
de már voltam nőgyógyásznál, és a hüvelykúp amit felírt nem segített:/ ha visszamennék gondolom újra felírná, aztán utamra engedne... és gondolom nem szívlelné ha beszólnék neki hogy milenne ha normálisan megvizsgálnál? (mivel nem sokat gondolkozott azon, hogy mi lehet a baj forrása, csak mintát vett azt el is küldött..)
2011. jan. 9. 01:58
3/8 A kérdező kommentje:
ja és 100% hogy ez a barna folyás nem vér, mivel -ahogy írtam- van rendes menstruációm, és a folyás 2 menstruáció között jelentkezik és folyamatosan van.
2011. jan. 9. 01:59
4/8 anonim válasza:
tuti, hogy nem jelent jót. menj el egy másik dokihoz, hátha az okosabb lesz
5/8 anonim válasza:
Attól hogy van menstruációd még vérezhetsz közben.. Állítólag félidőben peteéréskor előfordul barna folyás. De azért inkább doki, mondd neki hogy rég óta van és megvagy ijedve stb..
6/8 anonim válasza:
nem szedsz esetleg fogamzásgátlót? attól is lehet, ha nem megfelelő.
7/8 anonim válasza:
Rakoncátlankodnak a hormonjaid, sárgatest elégtelenség. Nem kell pánikolni. Nekem is rengetegszer van ilyen, van, hogy már középidőtől (peteérés) kezdődik a barnázás, van, hogy csak pár nappal előtte, mielőtt rendesen megjön. Ez is vér, csak valami miatt már ilyen barnás.
Meg kéne próbálnod valami természetes szert szedni rá, pl. valami teát, nézz utána a neten, talán a cickafark is jó. És van egy homeopátiás csepp, Hormeel a neve, elég jól rendezi a menstruációt.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az újabb válaszokat:) nem szedek fogamzásgátlót, szóval nem amiatt van.
utolsó: köszönöm a tanácsot, majd utánanézek:) amúgy is jobban szeretem a természetes (homeopátia, gyógynövények) gyógymódot a gyógyszereknél :)
2011. jan. 9. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!