Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig tarthat ez a vérzés...

Meddig tarthat ez a vérzés még, és mikor fog beállni?

Figyelt kérdés

Járt valaki hasonló helyzetben?

6 hónapja szültem,és Cerazettét szedtem,majd amikor már nem tudtam szoptatni,Tri-Regolt,2 levéllel,de folyton barnáztam mellette.

Ekkor mondta a dokim, hogy az gyenge már nekem,írt fel Lindinettét,aminek a fele levélnél meg megint megjött,elég erősen, volt 3 napig, 2 napig semmi,erre meg most megint megjött,és még 6 szem van a levélből.

A dokim szerint be fog állni,de elég elkeserítő,és kicsit aggódom is,mert van egy myomám,amivel az orvosom szerint nem kell foglalkoznom.

Valaki volt hasonló helyzetben? Keressek másik orvost,vagy tényleg ez csak hormonzavar és be fog állni,és akkor mikor?

2009. jan. 29. 15:24
 1/3 A kérdező kommentje:
??????????????
2009. jan. 29. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal hormonzavarról lehet szó, hiszen elég gyakran váltogattad a gyógyszereket (amit nem hibaként teszek hozzá). Én is Lindynettet szedek, és nálam előfordult, hogy össz-vissz két napig volt meg. Szerintem, ha egy-két hónapon belül nem változik a helyzet, feltétlenül jelezd ismét az orvosnak.
2009. jan. 30. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. jan. 31. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!