Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A véres folyás lehet természetes?

A véres folyás lehet természetes?

Figyelt kérdés

3 napja van, peteérés előtt vagyok, 1 hónapja voltam nőgyógyásznál, akkor minden rendeben volt, de nekem ilyen közti vérzésem, vagyis inkább véres folyásom még soha nem volt. Egyébként semmi kellemetlen szaga nincs és nem is viszketek stb.

Nem szedek fogamzásgátlót, 22 éves vagyok.

2011. jan. 5. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem soha nem volt köztes időben ilyen panaszom. De most egy kicsit felborult a ciklusom. Lehet pont a napfogyatkozás kavart be neked is. Nekem öt nappal hamarabb érkezett a vártnál. De ha még továbbra is vérzel, inkább menjél vissza a dokidhoz.
2011. jan. 5. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem is kb egy hete rózsaszínes folyás. ilyen még nem volt. sztem tényleg a napfogyatkozás zavart be a ciklusomba.
2011. jan. 5. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!