Nagyon fáj a mellem! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Elég régóta fáj alul a mellem(tudjátok ahol a melltartónak van a merevítője.az mentén)biztos hogy nem a melltartótól,mert nem hordok merevítős melltartót.(Elég kicsik a melleim)Voltam tenap nőgyógyásznál és megemlítettem neki,és aztmondta hogy lehet a fogamzásgátló mellékhatása is.Szerintem meg ne attól van,mert másfél hónapja szedem,és előtte is fájt már.Szerintetek mitől lehet.Változást nem látok rajta,nem nőtt,nem érzek csomót...Eléggé zavar,van hogy hozzáérni sem lehet mert fáj.Csak normális válaszokat szeretnék!Köszönöm!(17)2009. jan. 28. 15:17
1/4 anonim válasza:
És nem érzel ott kis csomókat? Mert a tesómnak volt több ilyen apró csomócska kamaszkorában a mellében, fájtak is neki és kiderült, hogy kis zsírcsomók a hormonális változástól. Általában magától feloszlik, de le is lehet szívni őket egy tűvel :S
2/4 anonim válasza:
Amikor kb. a te korosztályod voltam, akkor nekem is volt ilyen jellegű problémám. UH-n azt mondták, hogy az egyik tejcsatorna megcsavarodott. Fájt nekem is. Sőt, mostanában is érzem még. Nem tudom, mit lehet vele kezdeni. De egy UH Neked sem ártana... Csak megnyugtatásképpen, tudod...
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat.UH-ot csak nőgyógyász tud?
2009. jan. 29. 13:14
4/4 anonim válasza:
Nem. Vagyis nálunk nem, de én nem élek MO-n. Ebben nem tudok segíteni, kérdezz erre rá itt, biztos valaki nálam okosabb választ ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!