Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Húgyúti fertőzésnek rosszat...

Húgyúti fertőzésnek rosszat tesz a kádban fürdés?

Figyelt kérdés
Van valami fertőzésem, egyelőre még nincs meg a lelet, hogy mi lehet. Kádban fürdeni szabad ilyenkor? MItöbb, maszturbálni? Félek, hogy esetleg átterjed, ha járok vele, meg a vizen keresztül...
2009. jan. 28. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem, ha friss, tiszta vízben fürdöl, a meleg jó hatással lehet, de fontos a megfelelő folyadék bevitel, és az antibiotikum.
2009. jan. 28. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Egyetértek az elsővel.

Ártani valószínűleg nem árt a meleg fürdő, talán még jót is tehet, persze csodát ne várj.

Maszturbálást nagyon nem ajánlom. Nekem is volt már ilyen, gondoltam nem lesz semmi baj... eleinte nem is volt, csak aztán orgazmus után úgy begörcsöltem, hogy sírva nyúltam a telefonért, hogy valaki segítsen. És nem véletlen volt, mert máskor is ez volt. Szóval ilyenkor én már véletlenül sem merem megkockáztatni, inkább bírok magammal. Annyira fájt, nem bírtam megszólalni sem, se mozdulni. Fél órán keresztül ez volt, sosem sírok de akkor...

Szörnyű volt, őszintén mondom.

2009. jan. 28. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, hogy a maszturbáció hogyan kerül ide, mert ez nem volt kérdés. - Mindenesetre ez tényleg nem javasolt kádban - jelen esetben.
2009. jan. 29. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A hosszan tartó meleg fürdő egy esetben javasolt,ha gyógyteás ülőfürdőt veszel.A sima fürdő a baktériumok melegágya,még nagyobb baj lehet belőle.Melegítőpárnával jobban jársz,a gyógyteák pedig hosszabb távon segítenek,mint az antibiotikum.Melody

2009. jan. 29. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő kérdezte, hogy szabad-e ilyenkor maszturbálni... vagy én vagyok hülye, mindegy.
2009. jan. 29. 16:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, tényleg kérdeztem, és megfogadom. Viszont előrébb nem jutottam, mert én is azért kérdeztem meg, mert attól féltem, hogy a baktrizálódhatok így, és valszeg tényleg. Bár nem értem, hogy lehet abban a szappanos vízben, meg hova terjed át? (a hüvelyembe már lényegében átterjedt, szóval mindegy) Azért lehet, hogy fürdök majd egy nagyon rövidet.
2009. jan. 29. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Jah, értem mire gondolsz...

Szerintem az úgy nem nagyon terjedhet át. Gondolom nem pisilsz a vízbe... meg hát nem 2 deci vízben fürdesz...

A hüvelyedbe biztos nem fog átterjedni, és az már egyébként is benned van. Szóval ha át is terjed, akkor az belül magától is megy.

Meleg vízben fürdés jó lehet, de ne gyakran, és ne sokáig,csak amíg átmelegszel és ellazulsz kicsit. Aztán feküdj be a meleg paplan alá.

Nekem jó volt a fürdés, szóval nem ártott.

2009. jan. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!