Elég nagydolog után papírt használni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a nők könnyen kaphatnak nőgyógyis fertőzést, ha nagywc után csak papírt használnak, mert a papír nem tünteti el a baktériumokat. Szerintetek ez igaz? Ti mit használtok? Esetleg volt már valakinek ilyen fertőzése?2011. jan. 3. 19:40
11/11 anonim válasza:
Ahogy a mondás van : A igazi paraszt hazaviszi! :)
Otthon szerintem esztétikusabb.
Nálam bevált trükk ,reggel felkelek megiszom egy kávét. (mert sajnos csak ettől van rendes székletem) és utána amit kell! legalább alulról mosakodás. Én tusolni szoktam. Így ha reggel megyek akkor általában aznap már nem kell.
Ha kell akkor is tartogatom míg haza nem érek. Idegen helyen nem tudok wc-ni.Max anyuméknál és tesóméknál.Volt olyan ,hogy 3 napig az exemnél voltam és már fájt a hasam ,de akkor se ment a wc-zés. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!