Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért akarja szinte az összes...

Miért akarja szinte az összes lány, hogy már menstruáljon?

Figyelt kérdés

Már lassan a 10 évesek is csak azzal foglalkoznak, hogy mikor jön már meg nekik. És később meg azalapján ítélik meg egymást a lányok, hogy kinek jött már meg. Ebben szerintem nincsen semmi olyan, amitől más lesz az ember.

Szerintetek?

12/L

2011. jan. 3. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom amiért 12 évesek is már sminkelik magukat. Minél előbb nagylányok szeretnének lenni.
2011. jan. 3. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért ez a téma, mert akinek már megvan az "nagylánynak " számít. De igazából nagyon tényleg nem változtat semmin, max. havonta egyszer ki kell bírni. Én is kis koromban alig vártam, hogy megjöjjön (nem a többieknek akartam vele menőzni, nem is mondtam el nekik, mikor megjött), aztán 12évesen meglett... Utána egy ideig sírtam vissza azokat az időket, mikor még nem volt :)
2011. jan. 3. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet. Nálunk ez nem volt divat, cikizni a másikat, ha még nincs meg, vagy csodálni, ha már megvan. Ha mégis volt bennünk ilyen, a menszesz első éve után elmúlt. Minden csoda három napig tart. Mikor eljön a feketeleves és abba a korba érnek, hogy már az összes kortársuknak megvan, akkor ez átcsap az ellenkezőjébe, és elkezdik szidni az egészet... műbalhé.
2011. jan. 3. 18:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi.

És nálunk a már menstruáló lányok ha tehetnék világgá kürtölnék nagylányságukat. Sokszor a fiúknak is elmondják :S

2011. jan. 3. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az önmagában nem baj, hogy örül neki. Ez jelzi, hogy minden rendben van, egészséges, normálisan fejlődik:)

Viszont én sem értem miért kell világgá kürtölni, és azért lenézni vkit, mert még nem jött meg neki..

2011. jan. 3. 18:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Bizony. Mindig lenézik a másikat. És direkt az előtt olyanokat mondanak, hogy milyen a menses, hogy milyen nagyok ők. Meg, hogy: Neked még nem jött meg? Pedig én fiatalabb vagyok tőled!
2011. jan. 3. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Sem azokat nem lehet elítélni akik már korán menstruálnak, sem azokat, akik csak későn.
2011. jan. 4. 07:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát...én sosem akartam hogy megjöjjön, és mióta megvan [1 éve] azóta is utálom...

Hidd el, sokkal jobb, amíg nem vagy "nagylány". Elmehetsz uszodába akármikor, nyaralás előtt pedig nem kell azon problémázni, hogy jajj, nekem pont akkor lesz meg...

2011. jan. 4. 16:35
 9/11 A kérdező kommentje:
nekem ilyen problémáim nincsenek. Olyankor megyek uszodába amikor akarok. Létezik már tampon :D Meg amúgy sem szokott fájni a hasam...
2011. jan. 4. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:

"Létezik már tampon :D"

pfff...xd kösz, de biztos nem megyek klóros, piszkos vízbe mikor megvan, attól még, hogy fent van egy tampon x]

2011. jan. 4. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!