36. napion jött meg a menstruációm, és most jóval erősebbek is a görcsök a kérdés az, hogy normális-e az ilyen vagy valamilyen bajra utalhat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
36. napion jött meg a menstruációm , és most jóval erősebbek is a görcsök, szúr is baloldalt vagy az egész alhasam szinte egész nap. Az állaga és színe ugyanolyan mint szokott de több van valamennyivel, nem sokkal.
16L
2011. jan. 2. 19:10
1/10 anonim válasza:
ez, ilyen korban még változó.
szerintem nyugi..
nekem is volt már olyan h 40. napra jött meg...
beteg voltam, ideges stbstb...
és nekem sem fáj mindig, és nekem sem mindig erősen fáj.
18 éves vagyok
2/10 anonim válasza:
No-Spa a görcsökre vény nélkül kapható.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen élek szexuális életet július óta. De azóta sem volt a menstruációmmal semmi sem. Kisebb görcsök nagy ritkán.
2011. jan. 2. 19:32
6/10 A kérdező kommentje:
óvszerrel, durex real feel, de a párom mindig leellenőrzi, zsepibe is becsvarja és leellenőrzi, hogy nem-e szakadt-e el. De mi is gondoltunk esetleg, hogy terhes vagyok mikor 35. nap este sem jött meg és csináltunk tesztet de negatív. De gyerek nem lehet ha megjött tudtommal.
2011. jan. 2. 20:02
7/10 anonim válasza:
Attól még, hogy megjött, lehetsz terhes. Igaz, ritka, de előfordul az ilyesmi. De olyankor rendszerint rövidebb ideig tart, kevesebb és világosabb-tudtommal.
8/10 A kérdező kommentje:
De pont, hogy több és a színe is ugyanolyan.
2011. jan. 2. 20:40
9/10 anonim válasza:
Én vetélésre gyanakodtam az erős görcsök, a késés és a bő vérzés miatt. De ha normálisan védekeztetek és tesztet is csináltatok, akkor vszínűleg nem is volt baba.
Szerintem ne aggódj. Ha következő hónapban is ez lesz, akkor menj el orvoshoz.
10/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi szépen mindenkinek
2011. jan. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!