Soha nem szokott késni a menzeszem, most pedig 2 napot is késik. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat :)2011. jan. 2. 09:02
1/6 anonim válasza:
és szeretkeztél védekezés nélkül?
mert nem mindegy.
csinálj tesztet.
ha negatív és még mindig nem jön meg ismételd meg pár nap múlva.
ha negatív bármitől késhet, 2 nap késés még nem késés. ha már 1-2 hete nem jön meg akkor érdemes elmenni dokihoz.
2/6 anonim válasza:
2 nap semmi, nem kell megijedni, bármi - időjárás, stressz, bulizás, stb. - okozhatja. Ha van okod terhességtől tartani, néhány nap múlva érdemes egy tesztet csinálni. Ha pedig negatív teszt ellenére sem jön meg 1-2 héten belül, menj nőgyógyászhoz.
3/6 A kérdező kommentje:
bulizás is? mert voltam szilveszteri bulin és ittunk meg minden... még szűz vagyok és a barátom próbálkozott de nem engedtem, de lehet h 1 centire bennem volt de csak egy pillanatra mert megijedtem és ellöktem magamról.
2011. jan. 2. 12:02
4/6 anonim válasza:
na drágaságom az épp elég... előfordulhat a stressztől is...de ettől aztán biztosan! Megtudhatnám, hogy hány éves vagy?
5/6 anonim válasza:
10:13 vagyok
Háááááát, az egy centi is bent van és a pillanat is számít, bár kétségkívül nem nagy az esélye, de ennyi is pont elég egy babához, ha éppen adva volt egy érett petesejt is. Nagy felelőtlenség, ami történt, de azért reméljük, hogy nem lett gyümölcse. Holnap vegyél egy tesztet és holnaputáni, reggeli első vizeletből csináld meg, vagy egyszerűen menj el azonnal nőgyógyászhoz. És tessék elgondolkozni a nektek kényelmes, megfelelően biztonságos védekezésen (nőgyógyász ad neked tanácsot).
6/6 A kérdező kommentje:
megjött, de azért elmegyek orvoshoz
2011. jan. 4. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!