A baratnomnek a holnap elejen is meg jott a menszesz es most is ez rosszat jelent?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 10:56
1/10 A kérdező kommentje:
bocsi *honap*
2009. jan. 27. 10:56
2/10 anonim válasza:
Vidd el nőgyógyászhoz, kivizsgálják és el fogják dönteni, hogy mitől van!
Jó egészséget!
3/10 anonim válasza:
Vagy fogamzásgátlóból kihagyott egy szemet, attól lehet, vagy csak nem akart veled lenni "úgy" este...
Jót nem szokott jelenteni egyik sem.
4/10 A kérdező kommentje:
nem szed fogamzas gatlot es uti h beteg akkor is es most is
meg is kb nem tudjatok mitol lehet
2009. jan. 27. 11:19
5/10 anonim válasza:
Bármitől lehet!Front,megfázás,idegeskedés esetleg antibiotikum szedése! Azért ha elmúlt neki keressen fel egy nőgyógyászt az a biztos!:)
6/10 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit. A menstruáció nem betegség.
+ Megjöhet tényleg megfázástól, felfázástól, idegeskedéstől, akármitől. Nőgyógyász elmondja majd kell-e tenni valamit. Lehet azt fogja mondani, ez van, mostantól innen kell számolni.
Általában akkor jelent nagyon rosszat, ha többször is előfordul egymás után.
72 órázni sem kellett?
7/10 anonim válasza:
Ha pl. 1.-én volt meg neki és 28 napos ciklusai vannak,akkor több mint valószinű,hogy 28.-án ismét meglesz neki.
8/10 A kérdező kommentje:
akkor nem jelent semi nagyobb gondot h hamarabb jott???
ot nem idegesiti de engem igen mert feltem
2009. jan. 28. 14:26
9/10 anonim válasza:
A menstruáció egyébként 18 és 36 napos ciklussal van rendben , tehát ha elsején jött meg neki akkor még az sem számít kórosnak ha 18-án jön meg újra.
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom
2009. jan. 29. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!